Alguersuari s'encén amb la pluja

Albert Morillas - 14/10/2011, 19:23

Amb el mundial ja decidit, és hora de les reivindicacions d'alguns pilots de cara a l'any que ve. Amb els seients de Toro Rosso encara a l'aire, Alguersuari ha de fer tot el possible per assegurar-se seguir a l'estructura de les begudes energètiques. Avui, cop sobre la taula amb pluja amb un magnífic sisè als lliures. Els McLaren, de moment, els més forts. Vettel just darrere d'aquests amb Alonso quart.

La pluja ha estat la gran protagonista // Agències

Ara que Vettel ja és campió, espero que ens permetin centrar-nos en altre pilots com, per exemple, el de casa. Que, tot sigui dit, també porta un toro vermell. Capat, si, però també va de blau fosc. I de fet, justament per estar capat té encara més mèrit aconseguir punts per a qui el condueix.

Jaume Alguersuari tindrà una oportunitat aquest mateix cap de setmana, sempre que el cotxe mantingui el nivell dels primers entrenaments. El català ha estat sisè sota la pluja, demostrant una altra vegada que en condicions aquàtiques el Toro Rosso està al nivell dels altres cotxes més potents. A més, de cara a la batalla interna per un seient que té amb el seu company, l'ha guanyat per tres posicions. Buemi només ha estat novè.

Pel que fa als favorits, de moment McLaren està un pas per endevant. Amb Hamilton primer i Button segon, les fletxes de plata buscaran no regalar encara el títol de constructors al Red Bull Racing Team. A més, Button parteix amb avantatge a la lluita pel subcampionat, que podria quedar sentencia a favor seu aquest cap de setmana.

El flamant bicampió del món Sebastian Vettel ha seguit de prop als McLaren, essent tercer. Fa por pensar el que podrà fer ara que no té la pressió de guanyar el campionat... tot i que alguns apunten que es podria relaxar i obrir pas a la primera pole d'un equip que no porta toros vermells a la carcassa.  Per si de cas, Fernando Alonso ha pres posicions prop dels seus rivals amb el quart lloc. La pregunta es, veurem el Ferrari de Japó... o el de Singapur?

Comparteix i comenta

En portada