L'Hospitalet - Barça als setzens de final de la Copa del Rei

Marc Fontrodona - 14/10/2011, 13:19

El sorteig celebrat aquest migdia a la sala d'actes Luis Aragonés de Las Rozas no ha deixat indiferent a ningú. Sens dubte, qui s'emporta la grossa d'aquests setzens de finals és L'Hospitalet, que s'enfrontarà ni més ni menys que al Barça.

Als de L'Hospi els ha tocat un dels dos grans // Agències

Aquest format de Copa beneficia els més grans, però també els més petits. Que els equips de segona divisió B s'enfrontin a equips en competició europea als setzens és una motivació extra per aquests equips i una relativa "facilitat" pels grans. En aquest cas, qualsevol voldria enfrontar-se, sobretot, a Barça o Madrid. Doncs bé, un dels afortunats ha estat L'Hospitalet. L'anada es jugarà el 9 de novembre a la Feixa Llarga i la tornada el 21 de desembre, al feu dels culers.

Un altre dels què avui estan més que contents són els aficionats de la Ponferradina, que se les veurà amb tot un Reial Madrid, vigent campió i que ja no es deixa sorprendre per aquests rivals. L'Espanyol, per la seva banda, s'enfrontarà a un segona divisió, el Celta de Vigo. L'anada d'aquests dos partits es jugarà el 13 de desembre; la tornada, el 21

Tots els enfrontaments

Cadis - València

L'Hospitalet - FC Barcelona

Ponferradina - Reial Madrid

Mirandés - Vila-Real

San Roque - Sevilla

Albacete - Atlètic de Madrid

Reial Oviedo - Athletic Club

Almeria - Osasuna

Alcorcón - Reial Saragossa

Celta - Espanyol

Córdoba - Betis

Deportivo - Llevant

Mallorca - Sporting

Racing - Rayo

Getafe - Màlaga

Reial Societat - Granada

Tots els partits d'anada, excepte els que afecten a l'Athletic de Bilbao i l'Atlètic de Madrid (el 8 de desembre), es jugaran el 13 de desembre, mentre que la tornada serà el dia 21 del mateix mes (per tots sense excepció).

 

Comparteix i comenta

En portada