Nené podria jugar amb França el proper Mundial

Sergi Pagès - 14/10/2011, 19:39

El jugador brasiler del PSG ha confessat que es planteja la possibilitat de jugar amb la selecció de França el proper Mundial. Nené podria fer-ho ja que només va formar part de la canarinha com a juvenil, mai en l’absoluta. Només li caldria aconseguir la nacionalitat francesa.

Nené ja compta amb un gran cartell a França

El migcampista brasiler del Paris Saint-Germain Nené ha admès avui que es planteja la possibilitat de disputar la propera Copa del Món de futbol amb la selecció francesa. “Ho donaré tot per jugar amb Brasil el proper Mundial, però si veig que no puc fer-ho amb ells, pensaré a fer-ho amb França. No hauria de suposar cap problema”, ha declarat el jugador brasiler.

Nené, tot i participar en categories inferiors de la canarinha, no ha estat mai convocat per la selecció absoluta i per tant encara és lliure d’escollir. L’únic tràmit que caldria seria el d’obtenir la nacionalitat francesa, que es convertiria en la seva tercera nacionalitat després de la brasilera i l’espanyola.

Des de la Federació Francesa encara no s’ha fet cap comentari al respecte, però la possibilitat no sembla llunyana si tenim en compte que Nené compta amb un gran cartell a França. El seu paper destacat al PSG les dues darreres temporades l’han convertit en un futbolista admirat i elogiat per tot el món del futbol francès.

Comparteix i comenta

En portada