Només queden 4 invictes i això acaba de començar

Marc Fontrodona - 14/10/2011, 09:54

Han passat dues jornades i només 4 dels 18 equips han estat capaços de guanyar-ho tot. A més, el Manresa es cola entre aquest grup de privilegiats i, en canvi, en cau el Reial Madrid, que s'havia situat líder en la primera jornada. No hi ha rival fluix en una lliga que promet igualtat i que ara encapçala el Barça Regal.

Amb algunes dificultats, sobretot al principi (com amb el Gran Canària la primera jornada), Unicaja va tornar a resoldre amb victòria el seu enfrontament. Aquesta vegada, contra el Blusens Monbus per 71 a 78 i amb un Sinanovic intractable (14 punts i 10 rebots).

Eufòria a Bilbao en un partit molt intens // ACB.com

Miribilla torna a ser un fortí. Després de perdre-hi la lliga l'any passat, el Bilbao comença fort al seu pavelló. Rebia ni més nimenys que al Reial Madrid, primer líder d'aquesta lliga, però no es va arronçar en cap moment. Empesos per l'alè de la seva afició, els homes de Fotis Katsikaris com Jackson, Mumbrú, Vasileiadis o Banic van liderar els de negre davant uns de blanc on només van aparèixer Rudy, Felipe i Tomic (86-82).

La primera pròrroga de la temporada va arribar quan Jimmy Baron va fallar el tir lliure que hagués donat la victòria al Lagun Aro davant el Valladolid. En el temps extra, Dumas i Robinson van encapçalar la primera victòria dels de Pucela.

El Cajasol va perdre en el partit inaugural, però s'han refet i de quina manera. Amb Carl English com a referent, els de Sevilla van passar per sobre d'un Alacant on Singler no va aparèixer i es va esborrar del partit amb 4 faltes molt ràpides.

Dels altres partits, descatar que el València Basket s'estrena en lliga contra un CAI que haurà de millorar si no vol tenir problemes; per la seva banda, el Caja Laboral segueix invicte gràcies a un Teletovic en bona forma (24 punts) que va condemnar el Gran Canària.

MVP: Boniface N'Dong

El pivot del Barça s'ha convertit en el millor jugador d'aquesta jornada número 2. Trencant els seus màxims des que vesteix com a blaugrana, el senegalès va sumar 21 punts i va capturar 8 rebots, per un total de 29 de valoració.

Els equips catalans

El Barça apallissa l'Estudiantes (97-51)

Doellman i Asselin guien el Manresa (73-79)

La Penya reacciona a base de triples (71-65)

Classificació

Comparteix i comenta

En portada