Cap de setmana de final 4 a la Copa Esports Penedès

Pau López - 15/10/2011, 10:12

Les semifinals del torneig amistós es jugaran aquesta tarda a partir de les 16:00 a l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní d’Anoia.

En el primer encreuament, dos equips amb les plantilles renovades com el CP Vilanova i l’Igualada HC buscaran una plaça a la final de demà a les 12:00. El segon matx el protagonitzaran els amfitrions, el CE Noia Freixenet, que se la jugarà contra el vigent campió de l’Ok Lliga, el Tecnol Reus Deportiu.

Cartell de la Final $

Per a plantar-se a les semifinals, els quatre equips han hagut de superar una lligueta en la que ha imperat els gols i el joc poc especulatiu. Així, en la darrera jornada del Grup A, el Vilanova va afermar-se a la primera posició gràcies al sever correctiu que va imposar al Reus, amb un espectacular 7 a 3 de resultat final. En el Grup B, en canvi, Igualada i Noia també van arribar amb dues victòries al sarró cadascú, de manera que l’empat entre ells (2 a 2) va fer que la primera plaça es dirimís per el millor goal average dels sadurninencs.

 

Comparteix i comenta

En portada