El Girona ensopega de nou (2-2)

Eduard Gangoso - 15/10/2011, 01:26

El Girona ha tornat a deixar escapar 2 punts a l’últim minut per culpa de les jugades d’estratègia. Els catalans han vist com els locals han empatat el ‘match’ al minut 92’ mitjançant la pilota aturada i han vist com se’ls escapava la primera victòria de la temporada a domicili.

Kiko Olivas, jugador del Vila-real B, en la rematada que ha posat l'empat a 1 al marcador // Agències

El Girona ha inaugurat la novena jornada de lliga de la Segona Divisió A. Els catalans arribaven a Castelló de la Plana amb l’objectiu d’emportar-se els primers 3 punts de la temporada fora de casa. No obstant això, els locals han sortit molt forts al terreny de joc i en els primers 25 minuts ja havien arribat a l’àrea gironina amb perill i ja portaven més de 4 ocasions clares de gol. Mica en mica, però, els blanc i vermells han anat estirant les seves línies i han començat a mostrar el seu potencial. Així doncs, un contraatac conduït per Moha i Dorca ha estat a punt d’avançar als visitants. El Girona crescut de confiança ha continuat buscant amb insistència la porteria local. Primer mitjançant Juanlu amb un xut molt potent que ha salvat un defensor del Vila-real i dos minuts més tard una passada de Ferran Coromines l’ha aprofitat Dorca per batre a Mariño i ha posat el 0-1 al marcador. Tot semblava posar-se de cara pel catalans, però els locals lluny de rendir-se, han demostrat que estaven dins del partit. El porter del Girona, Santamaria ha hagut de fer dos bones intervencions per evitar el gol de l’empat. Però a dos minuts del descans, una centrada des de la banda esquerra ha estat rematada per Kiko Olivas i ha enviat la pilota al fons de la porteria que posava l’empat al marcador.

A la represa, el partit ha començat igual que la primera, el Vila-real dominant la possessió del joc i el Girona defensant-se com podia. A més, a partir del minut 56 el partit ha empitjorat pels visitants. El defensa Dani Tortolero ha fet una dura entrada sobrer Kike López i li han mostrat la segona targeta groga i la posterior expulsió. A partir d’aquest moment, els locals han dominat encara més el partit i han tancat els gironins a la seva àrea. Raúl Agné no li agradava gens el que estava veient al terreny de joc i ha decidit donar entrada a un defensa i ha canviat un davanter. Així doncs, ha entrat Richy que ha substituït a Benja. Però dos minuts més tard del canvi, el tècnic del Girona ha estat expulsat per reclamar un possible penal sobre Coromines. Més problemes pels catalans que semblaven no aixecar cap. Però quan més atacava el Vila-real B, en la primera arribada amb perill del Girona ha arribat el gol mitjançant Coromines, que ha després d’un gran control a la frontal de l’àrea ha fet un xut creuat molt difícil per Mariño que res ha pogut fer per evitar l’1-2 al marcador. A partir d’aquest moment, el Girona ha anat creient amb les seves possibilitats i fins i tot ha tingut l’1-3 mitjançant un altre cop Coro, però la pilota ha sortit lliscant el travesser.Amb tot, el tècnic del filial groguet ha donat entrada a un davanter més, concretament a Chiki, i ha vist com els últims minuts del ‘match’ eren de domini aclaparador pel seu equip. El Girona es limitava a defensar i quan semblava que s’emportaria la primera victòria de la temporada a domicili, una jugada a pilota aturada ha tornat a estar el malson per la defensa gironina, ja que un remat del central Lejeune ha posat l’empat a 2 i definitiu al marcador.

Amb aquest resultat, s’ha fet justícia al marcador per tot el què hem vist al terreny de joc. El Vila-real B aconsegueix el record d’imbatibilitat des de que juga a Segona Divisió A de jornades consecutives sense perdre i els gironins es queden sense aconseguir els 3 primer punts a domicili.

 

La fitxa de partit

Comparteix i comenta

En portada