El hat-trick com a rutina (4-1)

Albert Morillas - 15/10/2011, 20:25

Higuaín realitza una rutina concreta cada dia que té partit. S'aixeca, es renta les dents, esmorza, menja lleuger, escalfa  i fa tres gols. Últimament, de fet, és inamovible. Nou hat-trick per l'argentí, que ha tornat amb una gana de gol insaciable. El Madrid, molt millor a la segona part. El Betis, ofensiu, valent i sense res a fer contra el poder ofensiu merengue.

L'argentí està en una ratxa espectacular // Agències

Definitivament, Pepe Mel no mentia quan afirmava que no sortirien a amagar-se al Bernabéu. O, com a mínim, ho ha complert durant els primers 25 minuts. En aquests moments el Betis ha pressionat a la defensa del Madrid per robar la pilota prop de la porteria de Casillas, i ho ha intentat per les bandes.

Per desgràcia pels verd-i-blancs, la benzina els ha durat mentre el jove Vadillo era al camp. En una acció fortuïta, el juvenil s'ha lesionat el genoll i ha hagut de ser substituït. Aquest fet ha estat determinant, ja que llavors l'equip ha canviat la seva dinàmica. Ja no corrien igual, la concentració havia desaparegut.

I, és clar, si no estàs al 100% davant el Madrid ho acabes lamentant. No ha estat així, però, a la primera part, ja que el Madrid ha acabat dominant-la sense aconseguir el premi del gol. El Betis s'ha tancat a la seva àrea, i, com tothom sap, l'especialitat del Madrid no és el joc en estàtic. Li ha mancat l'última passada, tot i que, en qualsevol cas, les sensacions eren bones.

Torna el raig madridista capitanejat per Higuaín

Els jugadors feliciten l'estrella del dia // Agències

Especialment devien ser-ho pel Pipita Higuaín, que a la segona part ha estat un tsunami imparable per la defensa bètica.  L'argentí ha tornat en un estat de forma espectacular, essent realment efectiu de cara a porteria. La segona part acabava de començar quan Cristiano ha rebut una passada en llarg de Marcelo. El portugués, quan ja era davant de Casto, ha passat la pilota al Pipa, que només ha hagut d'empènyer-la. Blitzkrieg madridista, avantatge al marcador.

I l'ofensiva encara no havia acabat.  15 minuts després Kaka' ha decidit afegir-se a la festa gràcies a Cristiano, que li ha cedit una invitació en forma de passada de gol (la segona del dia del portuguès, cinquena de la temporada). El brasiler no l'ha rebutjat, i ha seguit confirmant que ha tornat amb un golàs amb rosca, d'aquests que només ell sap fer.

El Betis, davant la situació, s'ha vist obligat a buscar l'heroica traient al camp a Roque Santa Cruz. I, com a mínim, avui podran dir que han aconseguit instaurar la por al Bernabéu... durant un minut. Jorge Molina ha aprofitat una confusió a l'àrea madridista per fer el 2-1, resultat que de seguida ha desaparegut. Al següent atac, una passada en llarg de Di María ha estat rebuda per Higuaín, que ha fet el seu segon gol després de driblar Casto.

Però, després de veure els seus últims partits, tothom estava segur de que el bo de Gonzalo no en tenia suficient. 3 minuts després ha rebut una altra passada de Di María en profunditat, i ha decidit fer-ho bonic: ha aixecat la pilota per sobre del porter. Tercer hat-trick en quatre partits pel Pipa, que en aquell moment caçava Messi a la taula de golejadors de la lliga amb 8 gols. Així ha acabat el partit, que ha deixat la certesa que la davantera al Madrid està molt cara, i que el Betis té molt assumits els seus principis, inamovibles fins les últimes conseqüències.

Fitxa tècnica

Reial Madrid: Casillas; Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Lass; Özil (Coentrao 73'), Kaka' (Di María 59'), Cristiano Ronaldo (Altintop 78'); Benzema.

Reial Betis: Casto; Chica, Amaya, Dorado, Nacho; Iriney, Beñat (Momo 78'), Salva Sevilla (Santa Cruz 62'); Vadillo (Sergio Rodríguez 18'), Rubén Castro, Jorge Molina.

Gols: 1-0 Higuaín 45', 2-0 Kaka' 59', 2-1 Jorge Molina 69', 3-1 Higuaín 70', 4-1 Higuaín 73'.

Àrbitre: Delgado Ferreiro, col·legi basc. Ha amonestat Pepe pels locals i Salva Sevilla, Beñat i Momo pels visitants.

Incidències: estadi Santiago Bernabéu, quasi ple.

Comparteix i comenta

En portada