El Marfil no pot amb el Caja Segovia (4-1)

Jaime Mora - 15/10/2011, 22:49

El Marfil Santa Coloma perd 4-1 al pavelló del Caja Segovia, davant un gran Segovia que no ha donat opció als catalans. Els catalans han mostrat la seva gran defensa però, tot i així no han pogut guanyar. Borja Blanco, l’home del partit amb tres gols.

El Caja Segovia domina al Marfil // LNFS

 El partit ha començat amb ocasió clara pel Caja en el minut 1 que ha enviat Sergio un xut al pal. Tot i el gran avís del Segovia, una gran defensa dels catalans ha aconseguit  aturar totes les envestides dels homes de Jesús Velasco. El Marfil també ha gaudit d’alguna ocasió però sense tenir sort.  Quan tot semblava que anava a acabar amb empat sense gols a la primera , Sergio ha afinat més la seva punteria i ha aconseguit batre a Vara per avançar al Caja Segovia abans d’acabar la primera part.

 A la segona part els locals han sortit molt ficats al partit, això s’ha vist a la pista amb el matiner gol de Borja Blanco per allunyar-se més al marcador. Amb el 2-0 al electrònic, els catalans han hagut de pressionar i cercar amb més ganes la porteria rival. Aquestes ganes han retallat les distàncies amb un gol de Rafa López, per ficar al Santa Coloma al partit. Amb aquest marcador, els catalans han cercat continuament el gol de l’empat però tant mirar de marcar els ha provocat que en els dos darrers minuts, Borja Blanco ha tornat a marcar en dues ocasions.

 El partit ha acabat amb 4-1, just per el domini del Caja Segovia amb la pilota a la primera part. Aquesta derrota, enfonsa un poc més als homes de Sergio Mullor.

 Fitxa del partit

 Caja Segovia: Cidao, Fabián, Sergio, Kristjan i David; Tobe, Borja Blanco, Antoñito, Ángellot, Borja i Víctor.

 Marfil Santa Coloma:  Vara, Geison, Adolfo, Rafa López i Shota; Rubén, Lolo Jarque, Busquets, Segura i Rendondo.

 Gols: Sergio 1-0 (17’), Borja Blanco 2-0 (24’), Rafa López 2-1 (33’), Borja Blanco 3-1 (38’) i Borja Blanco 4-1 (40’).

 Targetes:  Els àrbitres Del Pozo García i Garcia Moron només han amonestat al porter del Marfil, Vara.

 

Comparteix i comenta

En portada