L'hoquei patins serà protagonista els dilluns

Pau López - 15/10/2011, 10:45

A partir de la primera jornada d'Ok Lliga, que començarà el 21 d'Octubre, tant Esports 3 com Teledeporte oferiran  als televidents la possibilitat de veure un partit cada setmana.

L'hoquei torna a les tv's // @PauLopez90

L'hoquei patins està d'enhorabona, l'acord aconseguit per TV3 i TVE amb la RFEP i l'Associació de Clubs permetrà que aquest esport, molt arrelat a Catalunya i històricament maltractat pels mitjans, aconsegueixi una quota de pantalla més que digne.

Segons l'acord indicat, cada dilluns a les 21:00 es retransmetrà un partit de la competició en directe. A més, s'ha especificat que s'oferirà l'opció de veure cada equip com a mínim una vegada, amb independència de la pista on jugui.

Per a intentar pal·liar un dels grans problemes del visionat de l'hoquei patins per televisió, els clubs han cedit a la petició de que totes les pistes han de ser d'un color clar, llises i sense ratlles, per a poder veure bé la bola.

Comparteix i comenta

En portada