Igualtat al clàssic anglès (Liverpool 1 - 1 Man. Utd)

Xavier Mars - 15/10/2011, 17:01

Avui el "You'll Never Walk Alone" ha ressonat amb més força que mai a la catedral del futbol anglès. Liverpool i Manchester United sortien dels vestidors deixant enrere la placa amb la insígnia "This Is Andfield" i tot era llest per a presenciar el gran clàssic de la Premier Anglesa. El dos equips amb més lligues del país han protagonitzat avui un dels clàssics més igualats dels últims anys.

Empat al clàssic anglès

Tant Fergusson com Dalguish han sortit amb el màxim respecte per l'equip rival, tal com mostraven les seves alineacions, sense Carroll, ni Rooney, pel Liverpool i Manchester respectivament. Aquesta falta de qualitat en la linea d'atac s'ha fet palesa en una primera part sense gaire ocasions pels dos costats, i amb dos clars protagonistes, Luís Suarez, qui ha tingut la millor ocasió de gol de la primera part pel conjunt Red, i Ashley Young, el més actiu en atac per els Devils.

La segona part ha començat molt més animada. Els dos equips han sortit sense por i en busca d'un gol que decantés el clàssic cap un dels dos costats. Amb aquesta sortida en tromba dels dos conjunts, les bones oportunitats no s'han fet esperar. Primer ha estat el Manchester qui s'ha apropat més a la porteria de Pepe Reina, amb dues accions de Ahsley Young, un xut que ha sortit fora per poc i una falta que Reina ha aturat en dos temps.

Però després d'aquestes primeres accions de perill, el Liverpool ha decidit passar a l'acció, dominant la pilota i apropant-se molt a la porteria de De Gea. En una d'aquestes oportunitats, una rematada de Kuyt a la sortida d'un corner, l'àrbitre no ha assenyalat penalt per una mà a l'interior de l'àrea del United. Tot i la polèmica el Liverpool ha continuat amb el seu setge sobre la porteria de De Gea, i finalment al minut 67 el Liverpool ha aconseguit el premi del gol. Steven Gerrard ha transformat una falta directa a la frontal de l'àrea, que s'ha esmunyit entre la barrera formada per la defensa del United, sense possibilitats per De Gea.

Després del gol, Ferguson ha fet entrar al camp a Rooney i Chicharito. Amb l'entrada dels dos devanters el United ha millorat convertint el partit en una bogeria, amb accions d'atac en totes dues àrees. Però ha estat el mexicà Chicharito, el que al minut 80 ha enfonsat la pilota a la xarxa, igualant el partit.

Deu minuts finals d'infart, han resolt un clàssic ple d'emoció del qual se'n treu una conclusió: la Premier aquest any sembla més igualada que mai.

Fitxa tècnica:

Liverpool: Reina, Kelly, Carregher, Skrtel, José Enrique, Kuyt, Lucas (Targeta groga, Surt. min.56), Adam, Downing, Gerrard (Gol min.67), Suarez, Henderson (Entra min.56)

Man. Utd: De Gea, Smalling, Ferdinand (Targeta groga), Evans, Evra (Targeta groga), Young (Targeta groga. Surt min.68), Jones (Surt. min.75), Fletcher, Park (Surt. min.68), Giggs, Welbeck, Nani (Entra min. 68), Rooney (Entra min.68), Chicharito (Entra min.75, Gol min.80)

 

Comparteix i comenta

En portada