Nova victòria del CE Sabadell (1-0)

Eduard Corredor Cairó - 15/10/2011, 19:58

El Sabadell segueix amb la seva bona trajectòria en aquest retorn a la Segano Divisió, i ha sumat una nova victòria. Aquest cop el rival era l'Alcorcón que no ha pogut fer res per guanyar el partit, tot i intentar-ho en nombroses ocasions. El resultat final ha estat d'un a zero, segon un a zero patint que es veu a la Nova Creu Alta de manera consecutiva, però tots els punts compten.

Jugadors arlequinats celebrant el gol /E.Corredor

Els dos equips arribaven al partit amb relatiu poc temps de descans. El Sabadell va disputar el seu últim partit el dilluns passat contra el Recreativo de Huelva, on es va imposar per 1 a 0 contra pronòstic. Per la seva banda, l'Alcorcón arriba després d'una treballada victòria a casa contra el Numància en Copa (2-1) el dimecres passat. Pel que fa a la seva situació en aquest inici de temporada, l'Alcorcón es troba a la vuitena posició, i el Sabadell en un sorprenent tercer lloc.

El Sabadell es defensa bé i aprofita la seva velocitat

Primers minuts de pressió dels madrilenys, que han portat el tempo del partit. En aquest inici, els vallesans s'han limitat a defensar-se i a surtir al contra-atac. En el minut 8, en un d'aquests contra-atacs que ha acabat amb una centrada des de la dreta de Manolo Lanzarote, el central de l'Alcorcón Rueda ha tocat la pilota dins l'àrea amb la mà. L'àrbitre gallec no ha dubtat i ha assenyalat el punt de penal. El davanter arlequinat Aarón Bueno l'ha executat a la perfecció anotant així el primer gol del partit.

Moltes ocasions que ningú pot materialitzar

El gol no ha canviat la tendència del partit, al contrari, els d'Anquela buscaven més el gol i s'han volcat a l'atac, el Sabadell ha buscat sortir ràpidament amb els seus ràpids extrems. Tot i així, a mesura que passaven els minuts, l'Alcorcón ha anat perdent la possessió en favor dels de Lluís Carreras. Les ocasions s'han succeït a les dues àrees, disposant de les més clares el quadre arlequinat.

Expulsió d'Olmo al minut 45

Just abans de la mitja part ha arribat la jugada polèmica del partit, quan el Sr. Amoedo ha expulsat per doble groga al central vallesà Olmo. Les dues grogues han estat evidents, però el públic no ho ha considerat així. El jugador no ha estat massa viu en cap de les dues accions, i per dues faltes al mig del camp ha deixat el seu equip amb un home menys. Encara faltava tota la segona part.

Una de les moltes aturades de De Navas /E.Corredor

L'Alcorcón surt endollat

La segona part ha començat amb un Sabadell tancat a darrera, sense passar del mig del camp, i un Alcorcón insisiu en atac. Les ocasions han estat majoritàriament de l'Alcorcón, tot i que el Sabadell no ha renunciat del tot a l'atac. Alguna de les aproximacions dels madrilenys ha sigut molt clara, però un de Navas molt entonat ha respost molt bé.

Montañés ha sigut el jugador més actiu del conjunt de l'Alcorcón, amb les seves pujades per la banda esquerra. Ha realitzat nombreses centrades a l'àrea, però els seus companys no les han aprofitat.

El Sabadell resisteix amb un menys

Tot i que l'Alcorcón s'ha llançat a l'atac, el conjunt vallesà ha aguantat el resultat favorable. Les ocasions pels d'Anquela han estat múltiples, des de totes les posicions i per tots els jugadors de l'atac madrileny, però no les han pogut aprofitar. Mala sort, encert de la defensa... tot plegat ha fet que el Sabadell s'emportés els 3 punts que fan que segueixi al capdavant de la classificació de la Liga Adelante.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: De Navas, Juanjo, Héctor Simón, Òscar Ramírez, Puigdollers (Alex Cruz 74'), Lanza, Baha (Florian 27'), Toni Lao, Redondo, Aarón Bueno (Juvenal 62'), Olmo. Entrenador: Lluís Carreras

AD Alcorcón: Manuel, Abraham, Babin, Rubén Sanz (Saúl 73'), Montañés, Quini, Agus, Rubén Anuarbe (Carlos Martínez 60'), Fernando Sales, Rueda (Miguélez 45'), Ángel. Entrenador: Juan Antonio Anquela.

Gols: 1-0 Aarón Bueno de penal (9')

Àrbitre: Julio Amoedo Chas (del col·legi gallec) ha expulsat al local Olmo per doble groga (17' i 45'); i als visitant Rubén Anuarbe (5'), Rueda (8'), Quini (48'), Babin (54'), Saúl 75'), Abraham (80') i Fernando Sales (88')

Incidències: Partit disputat a les 6 de la tarda a la Nova Creu Alta de Sabadell. Bon ambient a l'estadi sabadellenc amb unes 5.500 persones

Comparteix i comenta

En portada