Sense amics al Teresa Rivero

Bernat Marrè - 15/10/2011, 15:40

El Teresa Rivero viurà aquest diumenge un dels duels amb més al·licients de la vuitena jornada  de lliga. Espanyol i Rayo volen guanyar per trencar la negativa ratxa que els persegueix durant les últimes jornades. Tamudo, ara a les files del Rayo, vol fer augmentar al debat de la necessitat de reforçar la plantilla espanyolista, especialment en atac

Tamudo porta dos gols aquesta temporada // Agències

Després de l’aturada de seleccions, torna la lliga per un Espanyol que vol fer callar les veus dubten de la plantilla perica actual; una victòria seria el millor remei. Si tenim en compte els últims resultats la perspectiva no és massa optimista. Els blanc-i-blaus han perdut els seus dos últims partits, encaixant set gols en total, i no han aconseguit puntuar fora de casa en el que portem de competició.

A les files del Rayo es trobaran un vell conegut, Raúl Tamudo, que ha assegurat que sortirà a guanyar però en cas de marcar no celebrarà el gol. Cal tenir molt en compte el davanter de Santa Coloma, ja que els ex jugadors de l’equip perico veuen porta amb facilitat davant el seu ex equip aquesta temporada. Luís García, amb el Saragossa i per partida doble, i Callejón, amb el Madrid, ja s’han reivindicat davant els que un dia van ser els seus companys.

Enfront tindran un Rayo que tampoc es troba en una dinàmica positiva de resultats. Els madrilenys sumen tres partits sense aconseguir la victòria, i només han sumat 2 punts dels últims 9 disputats. A més, de la mateixa manera que els pericos no han aconseguit puntuar fora de casa, el Rayo encara no ha pogut brindar cap victòria a la seva afició al Teresa Rivero.

Pel partit, Sandoval podrà comptar amb els internacional Delibasic i Lass, però no s’espera que siguin titulars. Els que ho te més difícil per disputar el partit és Arribas, que es va lesionar a Santander i tot i el bon ritme de recuperació, no estarà disponible pel partit. Pochettino, per la seva banda recupera als sancionats Jordi Amat i Pandiani, i a Forlín, que després de exercitar-se amb els seus companys podria entrar a la convocatòria.

Possibles alineacions

Rayo: Dani Giménez, Tito, Figueras, Labaka, Casado, Javi Fuego, Movilla, Michu, Botelho, Piti i Tampudo.

Espanyol: Cristian, Dídac, Héctor Moreno, Amat, Javi López, Baena, Márquez, Thievy, Verdú, Sergio García i Álvaro Vázquez.

Comparteix i comenta

En portada