Tarragona serà la seu dels Jocs del Mediterrani 2017

Enric Rodon - 15/10/2011, 12:19

Tarragona serà la seu organitzadora dels Jocs del Mediterrani del 2017 després de guanyar a la ciutat d'Alexandria (Egipte) en una votació molt ajustada (36 vots a favor de la capital catalana contra els 34 favorables a Alexandria). celebrada a la ciutat de Mersin (Turquia), seu dels Jocs del Mediterrani al 2013.

Tarragona serà la segona ciutat catalana en acollir aquest esdeveniment, després que Barcelona els organitzés l'any 1955. Durant el transcurs dels Jocs, 24 països es disputaran la victòria de fins a trenta un esports, com per exemple atletisme, bàsquet, handbol, boxa, futbol o fins i tot, golf. En aquesta divuitena edició, la novetat serà la inclusió de la triatló com a prova oficial. En el cas que l'organització mantingui la previsió presentada al comitè, la cerimònia d'inauguració serà el 30 de juny de 2017 i es clausuraran el 9 de juliol del mateix any. 


Vídeo promocional amb el que Tarragona va presentar la seva candidatura:

YouTube Preview Image

 

Comparteix i comenta

En portada