El Mallorca empata al València amb un penal al 93 (1-1)

Toni de Pablo - 15/10/2011, 20:37

El València ha deixat escapar una victòria que semblava imminent a l’últim minut de partit, per unes mans a l’interior de l’àrea de Topal que l’àrbitre ha concebut com a infracció. Hemed ha transformat la pena màxima i ha fet sumar el primer punt de Joaquín Caparrós, que s’estrenava a la banqueta “bermellona”.

Jordi Alba disputa una pilota a l'Iberostar Estadi // Agències

Jordi Alba disputa una pilota a l'Iberostar Estadi // Agències

Partit amb diferents aspiracions el que s’ha viscut a l’Iberostar Estadi. El conjunt d’Unai Emery buscava consolidar-se a la part alta de la classificació, mentre que el Mallorca perseguia els llocs europeus.

El matx ha començat amb una superioritat notòria dels valencians, tot i que els dos equips han sortit respectant-se molt. La possessió de la pilota ha estat per al València, però la superioritat possessiva no s’ha traduït al marcador fins abans d’acabar la primera meitat.

El primer avís “che” ha arribat al minut 15, amb un xut del Chori Castro que ha sortit desviat de la porteria d’Aouate. Al 26, Rami ha estat a punt d’avançar el conjunt valencià en un llançament de córner que ha rematat el francès que Zuiverloon ha tret sota pals, quan el porter israelià del Mallorca ja estava batut.

Una jugada calcada a l’anterior sí que s’ha materialitzat amb el primer gol dels d’Emery. Un altre vegada des del córner, Victor Ruiz ha rematat sol i Rami ha acabat d’empènyer la pilota al fons de la xarxa. Era el minut 38 i es feia justícia a les Illes, amb una clar domini de l’equip de la capital del Túria.

A la segona part el Mallorca ha hagut d’estirar les línies i això ha provocat que el València trobés més espais per associar-se i crear més perill a la porteria d’Aouate. Hemed ha pogut marcar amb un remat des de la cantonada, però la pilota ha sortit fora. Les grans ocasions de què han disposat els dos equips han estat de córner, com la que ha tingut Parejo al 60 per ampliar la diferència “che”. Ho ha pogut fer també Pablo Hernández, que no ha estat encertat a la tarda d’avui en materialitzar una centrada de Soldado des de la punta dreta.

El partit moria i semblava que els tres punts volarien a València, quan al temps afegit, al minut 93, l’àrbitre ha assenyalat un penal molt dubtós per unes mans involuntàries de Topal. Hemed, el jove davanter que ha estat molt participatiu en el partit, i que ha deixat unes grans sensacions, ha transformat la pena màxima enganyant Guaita. Així doncs, repartiment de punts al Iberostar Estadi. El València se situarà 4t amb 14 punts a l’espera del que faci el Màlaga i el Sevilla, i el Mallorca és 9è amb 8 punts, però podria ser superat per uns quants equips que el precedeixen.

Comparteix i comenta

En portada