Barça Alusport – ElPozo, duel pel liderat

Jaime Mora - 16/10/2011, 11:51

El FC Barcelona Alusport rep al Palau Blaugrana a ElPozo Murcia avui a les 17:00. Els catalans volen guanyar per allunyar-se del segon classificat i seguir una setmana més al capdavant de la primera divisió. Els blaugranes confien amb els gols de Wilde, que s’enfronta al seu ex-equip. Adri serà baixa pels murcians.

 Wilde, l'home gol del Barça, s'enfronta contra el seu ex-equip // LNFSEl Barça Alusport arriben amb molta confiança després del gran inici de temporada amb un ple de victòries tant en lliga com en competició europea. El Palau viurà un dels grans duels el món del futbol sala, els catalans esperen que l’afició estigui a l’altura del partit i facin molta pressió sobre el rival.

 D’altra banda, ElPozo arriba al Palau amb dos punts menys que el Barça després d’empatar contra el Puertollano, que ha ascendit aquesta temporada. El Murcia que ha incorporat moltes cares noves aquest any, homes importants com Miguelín o Grello. Els de Duda esperen guanyar i tornar a Murcia sent líders de la primera divisió.

 Els precedents més recents donen com favorit al Barça, que a la Supercopa d’Espanya d’aquest setembre va passar per damunt de ElPozo amb un contundent 7-2. Amb aquest últim resultat, sembla ser que els de Murcia volen venjança després de la derrota ala Supercopa.

 Duel del màxims golejadors

 Miguelín – Wilde. Els dos homes amb més gol de la lliga es veuran les cares avui al Palau. Miguelín amb deu gols i Wilde amb vuit gols, estan al capdavant de la classificació de golejadors de la lliga. Ambdós jugadors seran vitals pels seus equips i voldran tenir protagonisme en un partit de tant nivell com el d’avui.

Comparteix i comenta

En portada