El Lleida es deixa empatar contra 10 (1-1)

Albert Bermúdez - 16/10/2011, 20:06

El Lleida perd dos punts quan ho tenia tot de cara. Guanyava amb un gol d'Imaz, jugava contra 10 per expulsió de Postigo però un error defensiu ha condemnat els d'Emili Vicente amb l'empat.

El Lleida celebra un gol // Arxiu

Víctor ha estat avui l'encarregat d'apagar els focs que s'han encès a la defensa. Diverses passades en profunditat de Willian han trobat rematador, però el porter ha tingut un inici força prometedor. Imaz també ha gaudit d'una bona ocasió però la seva rematada, que ha sortit fregant el pal, ja estava invalidada per fora de joc. Mica en mica l'Huracán s'ha anat fent amb el control del partit i ha aconseguit que el Lleida no xutés a porta fins al minut 40, en què David Giménez ha desaprofitat una bona passada d'Imaz i ha xutat fluix a les mans del porter.

A la segona part no s'haurien pogut posar més de cara el partit per al Lleida. Imaz ha marcat l'1-0 en la primera ocasió de perill per als locals, que el jove davanter ha culminat amb un xut ajustat al pal. Un minut més tard, Postigo ha vist la segona groga per mans, l'Huracán s'ha quedat amb un jugador menys i la balança s'ha decantat considerablement. El conjunt dirigit per Emili Vicente ha començat a generar ocasions amb molta més freqüència. Tot i això, en la primera ocasió dels valencians a la segona part Amarilla ha aprofitat una badada defensiva per empatar el partit. El defensa visitant ha rematat sol a la frontal de l'àrea petita per posar l'1-1.

El Lleida ha seguit insistint a marcar el gol de la victòria, però l'Huracán ha trencat el partit s'ha llençat també al contraatac. El final ha estat molt entretingut, amb ocasions per tots dos equips, sobretot per un Lleida que ha liderat Jorge Jiménez des que ha sortit substituint David Giménez. Tanmateix, el marcador no s'ha mogut i el Lleida ha perdut incomprensiblement dos punts quan ho havien tingut tot a favor.

Lleida Esp.: Víctor; Sobregrau, Pau, Jerson, Verdú; Massana (Saife 82'), Jaume; David Giménez (Jorge Jiménez 69'), Méndez, Imaz; i Asier

Huracán: Paco; Mateos, Amarilla, Pablo Vidal, Pepe Pla (Alexis 83'); Herni (c), Omgba, Omar (Moreno 87'); Sergio Cuesta (Castellón 63'), Willian i Sergio Postigo.

Gols: 1-0 Imaz (57'), 1-1 Amarilla (71')

Targetes: Amonestat Jaume. Ha estat expulsat Postigo (9' i 58') per doble groga

Comparteix i comenta

En portada