Hélder Postiga triomfa i tanca les festes del Pilar (2-0)

David Castelreanas - 16/10/2011, 18:05

El portuguès fa els seus dos primers gols a la Lliga espanyola i dóna els tres punts al Saragossa. Els aragonesos han estat superiors a la Reial, que només ha inquietat als últims minuts, quan el partit ja estava decidit. Segona victòria al campionat del conjunt de l'Ebre, que se situa a la zona tranquil·la de la taula amb nou punts, dos més que el seu rival d'avui.

Postiga ha estat el gran protagonista

Bon partit del Saragossa avui a La Romareda, on ha vençut una inoperant Reial Societat. Els bascos han estat molt inofensius, i han demostrat baixar considerablement el nivell quan juguen lluny d'Anoeta. Els aragonesos n'han tingut prou amb dos dianes d'Hélder Postiga, que s'ha estrenat per fi a la Lliga després de veure en partits anteriors com li anul·laven dos gols per fora de joc.

Ben aviat s'han avançat al marcador els locals, quan Efraín Juárez ha col·locat una precisa centrada al cor de l'àrea, on Postiga ha rematat d'espectacular xilena al fons de la xarxa. Es duien només deu minuts de joc i el cop ha estat dur pel conjunt txuri urdin. El gol ha donat ales al Saragossa, que ha buscat el segon amb insistència. Paredes ha colpejat un servei de falta al pal i Luis García i Ponzio ho han intentat sense èxit des de la llarga distància.

Amb avantatge local per la mínima s'ha arribat a la mitja part, després d'un primer temps d'escàs perill visitant i de clar color aragonès. La bona tasca de Ponzio i Luis García la mig del camp, i l'encert rematador de Postiga marcaven les diferències.

El segon temps no ha pogut començar millor pel Saragossa. Gran jugada col·lectiva i culminació de davanter centre de Postiga, que completava el seu doblet particular anotant-se el segon gol del partit. La diana deixava el matx vist per sentència i una segona part amb poques oportunitats.

La Reial ha buscat el gol que la situés dins del partit, però s'ha trobat sempre amb un Roberto molt segur, que no ha permès que els bascos s'apropessin al marcador en cap moment. Finalment, el partit ha finalitzat amb 2 a 0 i tres punts més pels locals, que ocupen la zona mitja de la taula amb nou punts. La Reial ho haurà d'intentar en una altra ocasió per augmentar els set punts que acumula actualment.

Fitxa del partit

R Saragossa: Roberto; Juárez, Da Silva, Mateos (Micael 65'), Paredes; Ponzio, Meira (Zuculini 72'), Barrera (Juan Carlos 65'), Luis García, Lafita; Hélder Postiga.

R Societat: Bravo; C. Martínez, I. Martínez, M. González, De la Bella; Bergara (Demidov 46'), Aranburu (Mariga 62'), Zurutuza, Xabi Prieto, Sarpong (Griezmann 68'); Agirretxe.

Gols: 1-0 Hélder Postiga (10'), 2-0 Hélder Postiga (48').

Incidències: el col·legiat andalús Pérez Montero ha amonestat als locals Luis García (15'), Ponzio (25') i Lafita (64'), i als visitants I. Martínez (22'), C. Martínez (56') i Aranburu (57').

Comparteix i comenta

En portada