I contra el Racing, una altra vegada Messi (3-0)

Marc Fontrodona - 16/10/2011, 11:44

Tot i que al principi semblava que costaria, com ja li va passar al Madrid en El Sardinero, el Barça es va imposar al Racing gràcies a la qualitat d'Iniesta i Messi, que van trencar el partit ràpidament. A partir d'aquí, uns santanderins ordenats van evitar emportar-se una golejada, però no van poder amb el segon de Xavi o un més de -qui si no- Messi, que valen mantenir el liderat.

Els jugadors del Barça celebren un dels gols // Agències

Els primers minuts de joc no van ser els millors dels blaugrana, que davant d'un Racing molt ordenat, no trobaven el forat. En canvi, els de Cantàbria sí que en alguna ocasió van posar a prova la defensa barcelonista, un pèl desorientada potser pel virus FIFA. Per si no fos prou, Gerard Piqué va durar vuit minuts sobre el terreny de joc, moment en què va notar una punxada al bíceps femoral.

A Can Barça, quan les coses estan així, hi ha dues persones que poden desequilibrar el partit: Iniesta -que tornava després d'una lesió- i Messi. Doncs bé, entre els dos van fer el primer. El de Fuentealbilla assisteix a l'argentí, que marxa de fins a 4 rivals, dribla Toño amb un fantàstic moviment de cintura i l'empeny amb la dreta al fons de la porteria.

Feia un quart d'hora que havia començat el partit i el Racing veia com la bona feina no els havia funcionat. I per si fos poc, en una centrada de Pedro, Xavi feia de cap -sí, de cap- el segon pels catalans.

Incansables, el partit podria haver acabat amb una golejada, tal i com els hi va passar a Osasuna o Atlètic de Madrid, però hi havia alguna cosa diferent. Els homes d'Héctor Cúper no es van desconcentrar i es van mostrar molt organitzats fins que van acabar els 90 minuts. Això va permetre que a la segona part, només Puyol, fallant a boca de canó; i Messi, que aprofitava un refús del pal per fer el seu segon i el tercer del Barça, poguessin fer variar el marcador.

Bé el Barça, que no perd empenta tot i la victòria del Madrid al Betis. I espectacular, un cop més, Leo Messi, que marcava els seus quinzè i setzè gols en 12 partits oficials. Els blaugrana sumen 21 gols a favor i cap en contra en els partits al Camp Nou.

Comparteix i comenta

En portada