L'Espanyol es treu l'espina a domicili 11 partits després (0-1)

Albert Bermúdez - 16/10/2011, 13:50

L'Espanyol guanya el seu primer partit a domicili després de perdre els tres primers partits com a visitant. Els de Pochettino han fet, de llarg, el millor partit a fora en tota la temporada i han tingut el seu premi amb un solitari gol de Romaric, que ha estat dels millors del matx.

Romaric, autor del gol, pugna amb un Tamudo avui inexistent // Agències

El partit ha començat força entretingut i ha tingut ocasions per totes dues bandes. Tot i això, cap dels dos equips ha aconseguit marcar a la primera part. L'Espanyol hauria pogut marcar en un parell d'ocasions però a Álvaro Vázquez li han faltat un parell de centímetres, primer per arribar a la rematada i posteriorment en trobar porteria. Els locals també han tingut oportunitats, guiades per un inspirat Piti que gairebé marca en un xut que s'ha enverinat després que toqués en el cos d'un defensa. El partit ha estat molt equilibrat, però l'Espanyol ha tingut més empenta al darrer quart d'hora del primer temps i ha reclamat un penal del qual només n'ha tret una groga per Javi Márquez.

A la segona part s'ensumava el gol de l'Espanyol, que mica en mica anava dominant a Vallecas. El premi l'ha trobat ben d'hora. Al minut 55 Romaric a perforat la porteria de Dani després de rebre una bona passada de Forlín. A partir del gol el Rayo s'ha llançat amunt però l'Espanyol ha creat molt perill al contraatac, més que no pas l'equip madrileny. Romaric, molt encertat, ha pogut marcar en dues ocasions més. En una d'elles, Dani s'ha estirat molt per enviar amb prou feines la pilota a córner.

El Rayo ha millorat quan ha eliminat el mig del camp per donar entrada a davanters. Un clar canvi ofensiu, el que ha fet al minut 69, donant entrada a Delibasic en lloc de Piti. El Rayo ha entrat molt més per les bandes i ha fet força mal a l'Espanyol. Tanmateix els contraatacs donaven sensació que era més a prop el segon dels blanc-i-blaus que no pas l'empat. Tanmateix, el marcador no s'ha mogut més i l'Espanyol ha aconseguit treure's l'espina a domicili en un bon partit dels de Pochettino.

L'Espanyol és ara amb nou punts a la classificació i s'allunya de les posicions de descens. El Rayo segueix amb set punts.

Rayo Vallecano: Dani, Tito, Arribas, Jordi Figueras, Casado, Javi Fuego, Movilla (Pacheco 61'), Michu, Piti (Delibasic 69'), Botelho (Lass 57') i Tamudo

RCD Espanyol: Cristian, Forlín, Dídac, Amat, Héctor Moreno, Javi Márquez (Baena 73'), Verdú, J López, Romaric (Pandiani 87'), Sergio García, Álvaro (Rui Fonte 54')

Gols: 0-1 Romaric (55')

Targetes: Amonestats els locals Javi Fuego i els visitants Javi Márquez i Romaric

Comparteix i comenta

En portada