Feia massa temps que ho mereixien (2-0)

Edgar Alsina - 16/10/2011, 23:14

El Llagostera aconsegueix la primera victòria de la temporada, així com de la seva història a la categoria de bronze del futbol. Diego Rangel, primer i Albert Virgili han estat els encarregats d'anotar pel conjunt gironí.

El Llagostera celbra el segon gol (forografia REM Images)

 

"No us preocupeu, diumenge vinent vencerem el Terol, i a partir d'ençà aixecarem el vol", deia Oriol Alsina a la roda de premsa posterior a l'enfrontament de Copa davant l'Hospitalet. Paraules premonitòries, doncs la Unió Esportiva Llagostera ha aconseguit, aquest cop si, els 3 punts.

El partit ja ha començat bé per al Llagostera. Al minut 4, una pilota penjada per Eloi Amagat a arribat a Diego Rangel, que no ha perdonat davant Óscar. L'impecable rematada de cap posa el central pitxitxi de l'equip, amb dos gols. A partir del gol, el Llagostera ha imposat el seu ritme clarament amb ocasions per Uri i Eloi Amagat que provaven fortuna desde fora l'àrea.

Al minut 18, una jugada per la banda esquerra del propi Eloi s'ha estabellat al pal dret del porter aragonès. El Llagostera seguia dominant i creant ocasions, entre les quals ha destacat un nou remat de Rangel dins l'àrea (35') i un cop de cap de Virgili que s'ha perdut per poc (36').

Al 38, arribava una nova al·legria al Municipal. Una extraordinària jugada per banda d'Àlex Ruiz, ha acabat a peus de Virgili, que molt murri s'ha avançat al porter per anotar al primer pal. El Llagostera se'n anava per primer cop aquesta temporada, guanyant al descans.

Tot just començar la segona, els gironins han gaudit de dues clares ocasions a peus de Virgili i Enric Pi, que haguessin suposat la sentència al 46, però set minuts més tard, Monforte estavellava la pilota al pal de la porteria de Wilfred.

 

Uri Santos disputa una pilota amb un Terol de taronja. (Fotografia REM Images)

El Terol ha tingut un quart d'hora de domini i pressió sobre el rival, que no ha sapigut materialitzar en clares ocasions de gol. Tot i això, ha gaudit d'un clar un contra  que Àlex Sanchez ha enviat a fora per poc (63'). Un contra un que es veia reflectit pocs minuts després en l'àrea rival, en que Uri Santos enviava la pilota a mans del porter Óscar.

Ja al minut 89, Negral a comès penal sobre Eloi Amagat, i Albert Virgili l'ha enviat a fora. I a les acaballes del partit (93'), el mateix Negral era expulsat per doble amonestació. Tres punts d'or, i una dosi d'esperança per al Llagostera.

 

Fitxa Tècnica:

 

Municpal de Llagostera, uns 400 espectadors.

LLAGOSTERA: Wilfred, Aimar, Rangel, Óscar Álvarez, Àlex Ruiz(Boadas 80'), Tito, Eloi, Tarradellas, Pi(Samuel 67'),Uri(Masó 84'), Virgili

TEROL: Óscar, Aimar, Feito, Negral, Carlos David, Monforte, Chirri (Gerardo 46'), Ismael (Álex 46'), César, Valleros i Salas.

Àrbitre: Bosch Domènech(València) ha amonestat Tito, Masó i Wilfred, pel Llagostera i Negral (2, 93'), Salas i Gerardo pel Terol.

 

INCIDÈNCIES: El Terol ha hagut de jugar amb la segona equipació del Llagostera per semblança en les dues equipacions que portàven amb la blau-grana dels gironins.

 

 

 

Comparteix i comenta

En portada