Partit èpic que acaba en empat (5-5)

Jaime Mora - 16/10/2011, 19:08

El FC Barcelona Alusport empata a cinc contra ElPozo Murcia en un dels partits de la temporada. Amb aquest empat al Palau els blaugranes segueixen liderant la primera divisió. Sergio Lozano amb tres gols l’home del partit, tot i el gran partit del porter, Rafa.

 

Igor s'ha marxat lesionat per problemes musculars // LNFS

A la represa els catalans han sortit amb molta intensitat decidits a donar al volta al marcador. Però tot i que el Barça tenia les ocasions més clares, ha marcat el Murcia de la mà de Esquerdinha. Un minut més tard, els àrbitres han xiulat unes mans clares a l’àrea de ElPozo. L’encarregat de xutar el penal ha estat Javi Rodríguez que ha retallat distàncies. Poc després els àrbitres no han xiulat un penal clar sobre Javi Rodríguez. Amb els catalans atacant més, ha arribat el quart gol del Murcia, aquesta vegada ha estat De Bail qui ha batut a Cristian.

En aquest minut34 haaparegut el golejador Sergio Lozano.Degut a l’acumulació de faltes els àrbitres han xiulat un doble penal favorable als blaugranes. Sergio Lozano ha estat l’encarregat de marcar el tercer gol  retallant distàncies al marcador. Poc després, una altra vegada Sergio Lozano ha tallat una passada i ha xutat des de fora de l’àrea marcant el gol de l’empat i el seu tercer gol. A falta d’un minut pel final el porter ha fet una passada llarga que Álex ha controlat amb molta qualitat, ha passat de taló a Miguelín que després ha deixat a Saul batre a Cristian. Amb aquest resultat en contra han estat molt malament l’afició del Palau que ha tirat aigua al entrenador del Murcia, fet que ha aturat el partit durant uns segons.  Anant per sota al marcador el Barça ha sortit amb porter jugador cercant donar la volta al marcador. Aquesta aposta ha donat resultat amb un gol de Fernandao a falta de 26 segons pel final. Amb el partit empatat i a falta de 5 segons, Kike ha enviat una falta a l’escaire de la porteria blaugrana. A la jugada següent Cristian ha enviat una passada llarga a Fernandao que ha fet una xilena que quasi sorprèn a Rafa en el darrer segon de joc.

Molt gran partit el viscut avui al Palau,on s’ha vist un gran futbol sala. L’empat ha estat just, tot i els atacs del Barça, la gran actuació de Rafa ha estat just aquest empat. Amb l'empat, els blaugranes segueixen líders de la primera divisió.

 Fitxa del partit

 FC Barcelona Alusport: Cristian, Torras, Sergio Lozano, Igor i Wilde; Gabriel, Fernanao.

ElPozo Murcia: Rafa, Kike, Miguelín, Gréllo i Esquerdinha; Bebe, Álex, De Bail, Dani Salgado.

Gols:  Álex 0-1 (9’), Saul 0-2 (18’), Sergio Lozano 1-2 (19’), Esquerdinha 1-3 (24’), Javi Rodríguez 2-3(25’), De Bail 2-4 (29’), Sergio Lozano 3-4(34’), Sergio Lozano 4-4(34’), Saul 4-5 (39’), Fernandao 5-5 (40’).

Targetes: Els àrbitres han amonestat a Torras i Sergio Lozano dels blaugranes; i dels murcians Kike, Esquerdinha i Dani Salgado.

Comparteix i comenta

En portada