Red Bull tanca el cercle

Albert Morillas - 16/10/2011, 16:10

Només faltava un detall per concloure l'any màgic de Red Bull i ara ja s'ha complert. Els toros vermells són també campions del món d'escuderies, sumant així aquest títol al del seu pilot Vettel. Justament l'alemany ha tornat a guanyar, deixant clar que aquest any ha estat el seu sense cap mena de dubte. Els McLaren l'han seguit de prop, amb Hamilton segon i Button tercer. Boníssim resultat per Alguersuari, setè.

Imatge de família de Red Bull // Agències

La pole d'ahir de Hamilton podia portar a pensar que Vettel, amb el títol ja a la butxaca, es podia relaxar. Avui, per contra, l'alemany s'ha ocupat de negar-ho amb una altra incontestable victòria a Corea. Per variar, tot li ha vingut de cara, doncs a la primera corba ja era primer. A partir d'aquí només ha hagut de mantenir un ritme estable. L'únic ensurt li ha arribat quan ha sortit el safety car (causat per una envestida de Petrov a Schumacher), però quan el cotxe de seguretat a tornat a boxes Vettel seguia primer.

Darrera seu han quedat els McLaren, que tot i ser més constants durant el cap de setmana a l'hora de la veritat no han rendit suficientment. Sempre han estat a prop del bicampió, però sense el punch final per intentar l'avançament. Hamilton, molt millor que a les últimes carreres, ha estat segon. Button, consolidant el seu subcampionat, ha acabat tercer.

El segon dels Red Bull, Webber, ha aconseguit imposar-se als Ferrari d'Alonso, cinquè, i Massa, sisè, pels pèls. Quan l'asturià estava remuntant a marxes forçades a l'australià ja era massa tard. En qualsevol cas, l'espanyol ha declarat estar satisfet amb el resultat, doncs és el màxim al que aspiren (sempre segons ell).

Jaume Alguersuari segueix fent mèrits amb la setena posició. El català, que ha remuntat quatre posicions des de la sortida, ja porta 22 punts, i ha avançat un altre lloc a la general a Di Resta. Gràcies a aquesta línia ascendent, tot apunta a que el Jaume tornarà a ser a Toro Rosso l'any vinent. Els punts han estat completats per Rosber, vuitè, Buemi, company d'Alguersuari, novè, i Di Resta, desè.

Classificació final del GP de Corea

1.Sebastian Vettel (GER) Red Bull Renault 1h.30:01.994

 

2.Lewis Hamilton (GBR) McLaren Mercedes a 12.019

 

3.Mark Webber (AUS) Red Bull Renault a 12.477

 

4.Jenson Button (GBR) McLaren Mercedes a 14.694

 

5.Fernando Alonso (ESP) Ferrari a 15.689

 

6.Felipe Massa (BRA) Ferrari a 25.133

 

7.Jaume Alguersuari (CAT) Toro Rosso Ferrari a 49.538

 

8.Nico Rosberg (GER) Mercedes a 54.053

 

9.Sebastian Buemi (SUI) Toro Rosso Ferrari a 1:02.761

 

10.Paul di Resta (GBR) Force India Mercedes a 1:08.602

 

11.Adrian Sutil (GER) Force India Mercedes a 1:11.229

 

12.Rubens Barrichello (BRA) Williams Cosworth a 1:33.068

 

13.Bruno Senna (BRA) Renault a 1 volta

 

14.Heikki Kovalainen (FIN) Lotus Renault a 1 volta

 

15.Kamui Kobayashi (JPN) BMW Sauber Ferrari a 1 volta

 

16.Sergio Pérez (MEX) BMW Sauber Ferrari a 1 volta

 

17.Jarno Trulli (ITA) Lotus Renault a 1 volta

 

18.Timo Glock (GER) Virgin Cosworth a 1 volta

 

19.Daniel Ricciardo (AUS) HRT Cosworth a 1 volta

 

20.Jerome d''Ambrosio (BEL) Virgin Cosworth a 1 volta

 

21.Vitantonio Liuzzi (ITA) HRT Cosworth a 3 voltes

Comparteix i comenta

En portada