Victòria de Champions del Llevant (3-0)

Alex Torremorell - 16/10/2011, 20:02

Victòria contundent del Llevant que s'emporta els tres punts amb claredat. Barkero, Juanlu i Koné han fet els tres gols a la primera part. Caballero ha estat expulsat amb una polèmica vermella directa quant el resultat era d'1-0. Els de Juan Ignacio Martínez són segons amb disset punts, els mateixos que el Barça, el líder.

L'afició celebra l'1-0 de Barkero // Agències

El Ciutat de València ha acollit aquesta tarda un bon partit entre el Llevant, la revelació d'aquestes primeres jornades, i el nou Màlaga de Pellegrini.

Corria el minut tres quan els granotes han fet la seva primera aparició a l'àrea rival. Koné ha rematat fora amb el cap una bona passada de Valdo. Ocasió a part, el Màlaga ha portat el control del partit en aquest inici, mentre un Llevant, amb l'ordre tàctic per bandera, es dedicava a esperar el rival i intentar sorprendre'l al contraatac.

En una d'aquestes aproximacions a l'àrea, al minut 14, Juanfran ha fet una passada des de la línia de fons cap al centre de l'àrea que Barkero no ha desaprofitat i ha enviat la pilota al fons de la xarxa després de que Maresca la desviés. Res hi ha pogut fer Caballero.

Els de Pellegrini han buscat la reacció al gol amb una falta picada per Cazorla, que Munúa ha enviat a córner. Però les coses se li han complicat al minut 27, amb l'expulsió per vermella directa de Willy Caballero. Vermella polèmica, ja que no queda clar si el porter toca la pilota amb la mà o no fora de l'àrea. En tot cas, és una baixa important de cara al partit de la setmana que ve davant del Reial Madrid. I d'aquesta falta ha nascut el segon gol del partit. El llançament de Barkero s'ha estabellat contra la tanca defensiva, i Juanlu, mol atent al rebuig ha batut a Rubén, que havia entrat feia escassos minuts.

Willy Caballero ha estat expulsat // Agències

Lluny de tirar-se enrere, el Llevant ha buscat el tercer. Valdo ho tenia tot de cara quan ha retallat a Rubén, però Demichelis in extremis ha evitat el gol. El que no ha pogut evitar ni el porter ni la defensa del conjunt andalús ha sigut el tercer de l'ivorià Koné, al minut 41. Li ha robat la cartera a Rubén i ha marcat a plaer. Cazorla, de nou, ha intentat reduir distàncies, però Munúa ha fet una gran aturada.

A la segona part han succeït molt poques coses rellevants. No hi ha hagut cap ocasió clara del Màlaga en tota la segona part. En canvi, el Llevant ha estat a prop d'ampliar l'avantatge i fins i tot de fer un parell de gols més. Dos dels jugadors que han entrat en aquest segon temps, Rubén Suárez i El Zhar han tingut el gol a les seves botes, però finalment, el resultat amb el que s'ha arribat al descans no s'ha mogut.

Victòria clara i contundent d'un Llevant que, després de set jornades, és segon amb els mateixos punts (17) que el líder, el Barça.

Fitxa tècnica:

Llevant: Munúa; Javi Venta, Ballesteros, Nano, Juanfran; Iborra (Pallardó, 78'), Farinós; Valdo, Barkero (Rubén Suárez, 70'), Juanlu (El Zhar, 66'); Koné

Màlaga: Caballero; Jesús Gámez, Demichelis, Mathijsen, Monreal; Toulalan, Maresca (Rubén, 29'); Joaquín, Isco, Cazorla (Seba Fernández, 46'); Van Nistelrooy (Rondón, 46')

Gols: 1-0: Barkero (14'); 2-0 Juanlu (31'); 3-0 Koné (41')

Targetes: Muñíz Fernández (comitè asturià) ha amonestat als locals Barkero (17'), Nano (20'), Juanlu (39') i ha expulsat amb vermella directa al porter visitant Willy Caballero (27')

Comparteix i comenta

En portada