14 partits, 31 gols a favor, cap en contra

Marc Vidal Ordeig - 17/10/2011, 14:38

El Bayern de Munic se'n va de cap a guanyar la Bundesliga mentre els altres tot just s'ho poden mirar de lluny. Mentre el 'Gladbach , el Dortmund i companyia es barallen entre sí, els bavaresos ja estan a 5 punts del segon i duen la brutal ratxa a què fa esment el titular.

 

Mario Gomez a ritme de Messi: 10 gols en 9 partits // bundesliga.de

A l'equip de Jupp Heynckes tan sols li van fer falta 13 minuts per acabar el seu partit amb l'Herta de Berlín amb 3 gols i dedicar-se a pensar en el complicat partit al San Paolo de Nàpols de dimarts. Això sí, el Bayern va tenir temps de fer el 4rt per acabar de dir a la Bundesliga que aquest any seran ells qui es banyaran amb cervesa al maig.

Segon encara és el Borussia Monchengladbach. Tot i això al Borussia-Park encara no es creuen que els empatés el Leverkusen al minut 87 i amb un home menys. El Gladbach ja és a 5 punts del líder i veu com per darrere ve un avió anomenat Borussia Dortmund que ja és tercer després de guanyar al Werder Bremen per 0-2 en el partit més important de la jornada. Ni l'expulsió de Perisic (autor del primer gol), va permetre al Werder apropar-se a un Dortmund que per fi ha pogut superar el pèssim estat de forma de dos dels homes importants de la temporada passada: Kagawa i Grosskreutz; per no parlar de la baixa de Nuri Sahin, fins ara a l'infermeria del Santiago Bernabéu.

De fet, sembla que l'equip de Klopp pot ser l'única alternativa al Bayern. Això sí, només si li mantenen el ritme i guanyen als bavaresos en els dos enfrontaments directes. Si no, la seva lluita serà per quedar segon i confirmar que tornen a ser un equip poderós a Alemanya.

Götze i Naldo lluiten per la pilota // bundesliga.de

Darrere el Dortmund hi trobem l'Stuttgart  que va guanyar 2-0 al sempre difícil Hoffenheim i ja és en posicions Champions. L'equip de la capital de Baden-Wurtemberg ha pres la posició al Werder Bremen que ha caigut fins al 5è lloc de la taula.

A l'última posició que dóna dret a jugar Europa encara hi ha el Shalke 04 que no vol patir com l'any passat tot i perder, i de pas donar una bombona d'oxigen, amb el Kaiserlautern que deixa la posició de playoff del descens en mans de l'Augsburg. L'altre equip bavarès de la I Bundesliga ha abandonat el descens després de la primera victòria de la temporada amb un gol al minut 88 de penal.

En zona de descens directe hi deixa el Friburg i l'Hamburg. Tots dos van jugar entre ells aquest cap de setmana i la victòria de l'Hamburg fa que no es despengin definitivament a la classificació. Una classificació, que si us la mireu, veureu que el 12è és el Wolfburg i que està a 5 punts de l'Hamburg (últim) i a 5 punts del Gladbach (segon). Llàstima que el Bayern no sembla que vulgui abaixar el ritme. Si ho fes la competició seria molt més entretinguda.

 

Comparteix i comenta

En portada