El City lidera la Premier

Xavier Mars - 17/10/2011, 12:55

Mancini i el Txeic Mansour per fi poden veure el seu equip liderà la Premier League després de milions de lliures d'inversió. Els sky blues van fer un gran partit a casa contra el Aston Vila que va acabar amb golejada per 4-1. Empat a Anfield en el clàssic anglès. El Chelsea de Villas-Boas, que sembla haver assumit els conceptes del portuguès, també va golejar i és manté entre els candidats per guanyar la Premier. La sorpresa d'aquesta Premier és el Newcastle que aquesta setmana passa a ocupar posicions de Champions.

El City segueix destrossant rivals

Xilena de Balotelli i el City és lider

Cada vegada serà menys notícia que el City conti els seus partits amb golejades. Aquesta passada jornada els de Mancini van tornar a mostrar la seva versió més ofensiva sense Agüero lesionat i amb Nasri, Silva i Dzeko a la banqueta. Tot i que la primera part no va ser gens fàcil pel City, un golàs de Balotelli de xilena als últims instants de la primera part van obrir la llauna pel City, que en la segona part va tancar la golejada amb tres gols més, de Adam Johnson, Kompany i Milner respectivament. El Aston Vila també va marcar gràcies a un bon gol de Warnock que no va servir per res, doncs el City ja guanyava per tres gols a zero. Victòria del City, merder del de sempre (Balotelli) i ha pensar en el proper partit contra el Vilareal de Champions, competició on el City encara no ha mostrat el seu veritable potencial.

El Chelsea te nou ídol, Mata

Mata ja mana al Chelsea

Partidàs del asturià en la victòria del equip de Londres davant el Everton per tres gols a un. El ex del València va oferir tot un recital de passades i organització, convertint-se en el director d'un Chelsea cada vegada més adaptat a Villas-Boas, i que juga al ritme que Mata marca. Amb tres gols, obres de Sturridge, Terry i Ramires, el Everton no va poder aconseguir cap premi de Standford Bridge tot i el gol Vellios, i el bon partit que l'equip de Liverpool va realitzar, plantant cara els noranta minuts.

L'Arsenal pateix i el Newcastle ocupa posicions de Champions

Van Persie va marcar dos gols davant el Sunderland

Pel que fa a la resta de partits de la jornada, l'Arsenal va tornar a patir i molt per guanyar a casa davant del Sunderland. Un golàs de Van Persie, autor de les dues dianes del Arsenal, al minut 82 va donar els tres punts al Arsenal en un partit molt equilibrat, i situa al conjunt de Wenger en desena posició. Un dels partits que més interès despertava aquesta jornada era el que enfrontava el Newcastle amb el Tottenham. Tot i que els Spurs van anar sempre per davant en el partit, un gol al minut 86 d'Ameobi donava l'empat pels locals i la quarta plaça de la lliga per a un Newcastle que aquest any pot somiar amb jugar a Europa la propera temporada.

Comparteix i comenta

En portada