El Sevilla venç un bon Sporting amb el mínim esforç (2-1)

Marcel Sanromà - 17/10/2011, 00:00

El Sevilla perd Spahic pel Camp Nou // Agències

El Sevilla s'ha imposat a l'Sporting sense fer grans esforços. Els asturians han estat millors i han jugat amb criteri, però el gol de Barral només ha pogut donar emoció al partit. El gol del xoc, però, l'1-0 de Del Moral.

Volia l'Sporting dedicar el primer triomf de la temporada a Manolo Preciado, que es va casar aquesta setmana en segones núpcies, i que està passant moments difícils a la banqueta, però no ha pogut ser.

Els asturians han proposat el futbol, s'han esforçat durant els noranta minuts per arrencar, com a mínim, un punt del Pizjuán, però el Sevilla ha imposat la llei del local i del talent. Al minut 16, Manu Del Moral donava la primera estocada als visitants amb un preciós xut amb rosca des de la frontal que s'ha convertit en l'1-0.

Del Moral en l'instant del gol // Agències

Més enllà de perdre els ànims, l'Sporting ha augmentat la pressió i l'astúcia en el joc, i ha gaudit d'un parell de bones ocasions per empatar, però s'ha topat amb un Javi Varas magistral. Pel camí s'ha lesionat Perotti, que podria perdre's el partit de la setmana vinent al Camp Nou. Qui se'l perdrà segur és el central Spahic', que ha vist la cinquena groga.

A la segona part, l'equip de Marcelino ha intentat proposar un xic més, i ha començat a proposar, sense gaire èxit. En part, per culpa del nefast partit que ha quallat Jesús Navas. Però l'entrada de Rakitic ha estat clau, perquè la seva precisió a pilota aturada ha permès el Sevilla fer el 2-0 amb un remat de Cáceres a la sortida d'un còrner i després d'un remat al travesser.

L'Sporting semblava decaure, però de nou s'ha sobreposat a la inclemència del partit i l'entrada de Bilic ha donat una mica més de força a la davantera, suficient perquè Barral aprofités una passada de la mort de Trejo per retallar distàncies, però insuficient per esgarrapar l'empat, tot i que abans del final encara ha obligat Varas a fer una darrera aturada de molt de mèrit.

Al final, 2-1, i l'Sporting s'endú una derrota immerescuda en un camp difícil. Preciado segueix a la corda fluixa, i segons informava Radio Marca, els asturians ja negocien amb l'extècnic sevillista Manolo Jiménez, tot i que el destí de Preciado continuaria lligat a Gijón si guanya la setmana vinent el Granada al Molinón.

 

Fitxa tècnica:

Sevilla: Javi Varas, Cáceres, Spahic', Escudé, Fernando Navarro, Medel (Fazio, '81), Trochowski, Jesús Navas, Manu Del Moral (Armenteros, '74), Perotti (Rakitic', '29) i Kanouté.

Sporting: Juan Pablo, Lora, Botía, Iván Hernández, Canella, Rivera (Eguren, '84), Nacho Cases (Bilic', '61), Trejo (Morán, '80), André Castro, De Las Cuevas i Barral.

Gols: 1-0 Del Moral ('16), de xut col·locat des de la frontal. 2-0 Cáceres ('57), de cap després d'un còrner. 2-1 Barral ('63), aprofita la passada de la mort de Trejo.

Arbitratge: Pérez Lasa (col·legi basc), ha amonestat Navas (23'), Spahic' ('34), Rakitic' ('91) i Fernando Navarro ('92) pels locals i Botía (28') i Canella (56') pels visitants.

Comparteix i comenta

En portada