Fontàs renova fins el 2015

Marc Fontrodona - 17/10/2011, 14:15

El Barça ha comunicat aquest matí que s'ha formalitzat la renovació d'Andreu Fontàs amb el club blaugrana fins l'any 2015. És a dir, quatre temporades més.El central, a un mes de fer els 22 anys, amplia d'aquesta manera el contracte que tenia fins ara, que només el lligava al Barça fins el 2012.

Andreu Fontàs, culer fins 2015 // FCBarcelona.cat

El Club també ha comunicat que amb la renovació que s'ha fet aquest migdia, el central català passa a tenir fitxa del primer equip (com ja havia anunciat el 4 de juliol d'aquest mateix any). A més, la clàusula de rescissió serà de 70 milions d'euros.

Discutit per premsa i afició, de moment, el de Sant Jaume dels Domenys només ha disputat un partit aquesta temporada, al camp de la Reial Societat, que va acabar amb empat a 2. Guardiola va dir en el seu dia que comptava amb ell a pesar de tot el que li falta per aprendre i que per això tampoc s'havien fet noves incorporacions en aquesta posició. Finalment, aquesta confiança de l'entrenador s'ha formalitzat en aquest nou contracte.

Comparteix i comenta

En portada