La Lazio s'endú el derbi romà i l'Inter la torna a espifiar

Marcel Sanromà - 17/10/2011, 22:55

Klose va fer el gol decisiu al derbi // Agències

Inaguantable va ser la sessió de futbol de diumenge al migdia a la Serie A. Cesena-Fiorentina, Atalanta-Udinese, Cagliari-Siena, Chievo-Juventus i Genoa-Lecce. Tots aquests partits van acabar amb empat a zero. Mentrestant, sí que hi va haver gols al partit de l'Inter, que va perdre per 2-1 al camp del Catania i continua fregant el descens.

Cambiasso havia avançat els interistes només començar el partit, però dos gols d'Almirón i Lodi a l'inici del segon temps van capgirar el marcador, i deixen els de Ranieri empatat amb els llocs de descens, un autèntic desastre.

El Milan va guanyar al Palermo // Agències

 

I més desastre encara si tenim en compte que el Milan, en canvi, va superar el Palermo amb un clar 3-0, i fins i tot va marcar Nocerino, que en fa molt pocs i precisament va escollir estrenar-se contra el seu exequip. Els altres dos va ser obra de Cassano i Robinho, mentre que Ibrahimovic continua en blanc aquesta temporada després de sis jornades.

El partit més destacat de la jornada, però, va ser l'etern derbi romà. Ambdós equips comparteixen estadi, però aquest cop era la Lazio que feia de local a l'Olímpic de Roma. El partit començava de cara per al conjunt de Luis Enrique, amb un gol d'Osvaldo, però l'expulsió de Simon Kjaer, que havia fet penal, només començar el segon temps ho canviaria tot.

Hernanes transformava el xut, i l'empat tornava al marcador. La Roma aguantava i aguantava amb 10 homes, però després de 40 minuts de resistència, Miroslav Klose imposava la seva experiència i donava el preuat triomf al conjunt laziale al minut 93.

El Parma va sorprendre el Napoli // Agències

Un altre fracàs va ser el que va protagonitzar el Napoli, que va caure per 1-2 davant el Parma al San Paolo. Ni amb Hamsik i Cavani de titulars van ser capaços ens napolitans de marcar, i va haver de sortir Mascara al segon temps per fer-ho. El gol suposava l'empat a 1, igualant l'inicial gol de Gobbi, però sis minuts després el defensa Modesto tornava a dur els tres punts cap al bàndol visitant.

Finalment, el Bologna va vèncer per 0-2 el Novara i suma així la primera victòria del curs, tot i que es manté en zona de descens, empatat amb Lecce i... sí, i Inter.

 

Classificació:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix i comenta

En portada