Punt d’or del campió (2-2)

Carlos Tost - 17/10/2011, 09:01

L’Atlètic de Terrassa empata al camp del Club de Campo (2-2), i dona un primer cop d’autoritat ala Lliga. En una competició tan reduïda com la d’aquest any, tothom esperava amb moltes ganes el partit entre els dos principals favorits al títol, Club de Campo- Atlètic, i el partit no ha decebut gens ni mica. 

Foto: Joan Maeso

Els de Can Salas, els actuals campions, han sortit amb molta força, i en el primer minut de partit, Roc Oliva ha aprofitat una gran jugada de Santi Freixa per marcar el 0-1. Iñaki Freixa ha tingut el segon gol del partit, però el seu llançament s’ha perdut per sobre el travesser. I del possible 0-2, s’ha passat a l’empat a 1, després d’un gran gol de Koke Rodríguez, al minut 10. Tot i les bones ocasions d’uns i altres, els primers 35 minuts han acabat amb l’1-1. Just començar la segona part, l’Atlètic ha tornat a avançar-se al marcador, amb un gran gol d’Ignasi Guerrero, però a l’equador del segon temps, de nou Koke Rodríguéz de penal córner, ha firmat el definitiu empat (2-2).

El Club Egara, per fi ha trencat la ratxa negativa de resultats amb una victòria (3-0), davant d’un combatiu FC Barcelona, amb dos gols de Pepe Romeu, i un de Marc Garcia- Chicote. El RC Polo també ha superat amb claredat (1-3), el complicat desplaçament a Les Palmes, i d’aquesta manera es manté a la part alta de la classificació.

El CD Terrassa ha sumat un punt positiu (3-3) de la seva visita al camp del Pozuelo madrileny, tot i que els de Marc Barrachina han desaprofitat un 0-1 i un 2-3, per poder haver tornat amb 2 punts de Madrid. La resta de la jornada s’ha completat amb la victòria del Benalmádena (3-2) enfront l’Atlètic de San Sebastià, i l’empat (2-2) entre Complutense i Tenis.

Aquest dimecres es jugarà el partit aplaçat entre el Polo i el Terrassa, i el proper diumenge nova jornada de Lliga, amb un altre plat fort, RCPolo- Club Egara.

Classificació

1- Club de Campo                  9 p.

2- Club Egara                         8 p.

3- Atlètic Terrassa                  7 p. (-1)

4- Complutense                      7 p.

5- RC Polo                             6 p. (-1)

6- CD Terrassa                       4 p. (-1)

7- Pozuelo                              4 p.

8- Benámadena                      4 p.

9- Atlètic San Sebastià           3 p.

10- RS Tenis                          3 p.

11- Ciutat de Les Palmes       1 p.

12- FC Barcelona                   0 p. (-1)

 

Divisió d’Honor Femenina: El CD Terrassa l’únic equip que manté el ritme dels dos grans

El CD Terrassa ha sumat una important victòria (3-2) enfront de l’Atlètic de Terrassa, que li permet mantenir-se a un sol punt de Club de Campo i Reial Societat, els dos grans favorits al títol. Les de Les Pedritxes han demostrar un gran eficàcia davant de porteria, i en els tres únics llançaments entre pals, han marcat 3 gols, situant en el marcador un contundent 3-0, amb gols de Marta Bosque, Raquel Huertas, i Marta Ortiz. L’Atlètic, molt millor durant els 70 minuts, ha desaprofitat grans ocasions de gol, i no ha esta fins el tram final del partit, que ha pogut retallar distancies amb gols de Berta Bonastre i Analia Belda.

El Club de Campo manté el liderat per millor diferencia de gols, després d’imposar-se a domicili (3-5) al SPV 51. La Reial Societat manté la segona posició, després de golejar una setmana més, en aquest cas al Tenis, per un humiliant (0-5). El Polo poc a poc, va recuperant sensacions, i ha sumat una nova victòria (4-0), enfront d’un Castelledefels, que encara no coneix la victòria.

El Junior, es manté invicte, i per fi s’ha emportat els dos punts (1-2), al guanyar al camp del Ciutat de Les Palmes. Per la seva part, el Club Egara es continua complicant la vida, i ha caigut (2-1), enfront de l’Alcalà, un dels clars candidat a lluitar pel descens.

Classificació

1-Club de Campo                   6 p.

2- Reial Societat                     6 p.

3- CD Terrassa                       5 p.

4- RC Polo                             4 p.

5- Junior                                 4 p.

6- Alcalà                                 4 p.

7- Atlètic Terrassa                  3 p.

8- SPV 51                              2 p.

9- Egara                                  2 p.

10- Ciutat de Les Palmes       0 p.

11- RS Tenis                          0 p.

12- Castelledefels                  0 p.

Comparteix i comenta

En portada