Tercera jornada i Unicaja ja lidera en solitari

Marc Fontrodona - 17/10/2011, 10:37

Acabada la tercera jornada, ja es pot afirmar que la lliga serà molt igualada. Si més no, tothom pot perdre i/o guanyar amb tothom. I és que mai en tota la història de l'ACB, a la jornada 3 ja hi havia un líder en solitari, l'Unicaja.

Freeland defensa Panko // Agències

Els de Màlaga van guanyar a Donosti davant un Lagun Aro que sembla maleït: ha perdut els tres partits jugats fins ara pel mateix nombre de punts, 3. Els 22 punts i 10 rebots de Freeland van ser més importants que els 27 de Panko.

El Reial Madrid ha recuperat a Rudy Fernández i torna a guanyar. Tot i el fluix inici, ja a Bilbao va deixar mostres del que podia aportar. Doncs bé, a Valladolid va fer 28 punts (21 a la segona part) i va aconseguir 35 de valoració, a més d'alguna jugada espectacular.

Un dels que estava imbatut era el Caja Laboral, però ho ha deixat d'estar. I de quina manera! El CAI li va endossar 20 punts de diferència i només Teletovic -com sempre- va respondre bé.

En el derbi del País Valencià, el Lucentum es va emportar una victòria de la Fonteta cap a Alacant. Dubtes entre un València on dos dels seus referents, Rafa Martínez i Víctor Claver, no apareixien i feien valoracions negatives.

En altres partits, el Fuenlabrada va imposar-se en el derbi madrileny contra l'Estudiantes gràcies a Gustavo Ayón (20 punts i 9 rebots); i el Múrcia segueix sense aixecar cap i va tornar a perdre, tot i que va mantenir igualat el partit durant mitja part amb el Gran Canària.

MVP:  Rudy Fernández

Ha trigat 3 jornades des que va tornar de l'NBA per ser el més valorat de la jornada. El balear va fer 28 punts, va repartir 4 assistències, capturar 2 rebots, recuperar 2 pilotes i va rebre 6 faltes que li van valer els 35 de valoració.

Els equips catalans

El Manresa fa el ridícul al darrer quart (61-49)

La Penya ha tingut la victòria molt a prop a Bilbao (78-72)

El Barça Regal no és perfecte (81-75)

Classificació

Comparteix i comenta

En portada