El Barça rep el Viktoria Plzen, la "ventafocs" del grup

Marc Fontrodona - 18/10/2011, 18:00

El Viktoria Plzen vista el Camp Nou després de perdre a San Siro en la jornada anterior. Sens dubte, els dos desplaçaments més complicats pels txecs i, segurament, un dels partits que hauria de ser més fàcil pel Barça. I és que s'enfronten la "ventafocs" contra el vigent campió.

El Viktoria Plzen vol gaudir de la participació en Champions // Agències

La dinàmica en què arriben els blaugrana és més que positiva. L'únic "però", precisament, va ser en l'últim partit jugat de Champions al Camp Nou, quan van deixar escapar dos punts contra el Milan en els darrers minuts. Ara bé, tant en lliga a casa(on porten 21 gols a favor i cap en contra), com en el següent partit europeu (on es van imposar per 0 a 5 a domicili contra el Bate Borisov), com en els 11 partits que porta sense perdre com a local, els blaugrana mostren bones estadístiques.

Els txecs, per la seva banda, sumen només un punt, el què van obtenir en empatar el primer partit amb el Bate (1-1); però van perdre 2-0 a Milan. Els de la ciutat de la cervesa visitaran Catalunya per primera vegada, però no serà el primer equip txec, ja que l'Sparta, per exemple, ja ho havia fet. En aquella ocasió, Guardiola estava al camp i va fer el tercer gol en la victòria per 5 a 0 del Barça (Champions 99/2000). El Viktoria no voldrà augmentar la llista de 4 derrotes dels equips txecs que han passat pel Camp Nou i de ben segur que voldrà estrenar la d'empats o sumar la segona victòria.

Hi ha una cosa clara. Si el Barça guanya i també ho fa el Milan, els catalans tindran la classificació molt ben encarrilada de cara a la segona part d'aquesta fase de grups. Viktoria i Bate, com ja es preveia, es disputarien entrar a l'Europa League amb la tercera posició del grup.

L'últim partit del Viktoria Plzen en Champions (2-2 amb el Milan):

YouTube Preview Image

 

Comparteix i comenta

En portada