El Kun envia el Vila-real a Urgències al 92' (2-1)

Albert Bermúdez - 18/10/2011, 22:52

Agüero segueix incordiant. Marcava amb l'Atlético de Madrid la temporada passada i ha necessitat mitja hora per destrossar el Vila-real, que després d'aquesta derrota in extremis segueix sense punts al pou del grup de la mort.

El Vila-real segueix per terra // Agències

Una ocasió, un gol. El Vila-real s'avançava al minut 3 amb un gol de Cani, que aprofitava el refús de Hart al xut de Rossi. Aquest tanto seria tota la feina ofensiva del Vila-real, a part de molts contraatacs frustrats al mig del camp per un portentós Touré. Tanmateix, un immens Diego López ha estat el cap de turc del partit. Ha hagut d'aturar tot tipus d'ocasions.

En la primera part tots els jugadors del City menys Hart (porter) i Lescott (central) han disposat de, al menys, una ocasió. Alguns, com Dzeko, haurien pogut inflar-se a marcar, però el porter visitant ha estat més que inspirat. Tanmateix, i després de molt insistir, el gol local ha arribat al minut 43, tot i que no l'ha marcat cap jugador local, sinó Marchena, que en intentar tallar una centrada que deixava el davanter bosni del City sol per empènyer la pilota li ha fet la feina i ha desestabilitzat Diego López marcant-se un autogol. La mitja part ha arribat per sort del Vila-Real, que hauria pogut sortir amb un parell de gols més en contra.

Cani donava felicitat d'un principi // Agències

Més ocasions ha tingut el submarí groc a la segona part, però el City també ha disposat de força perill. En un partit molt entretingut en què podria marcar qualsevol, Rossi ha estat un incordi per la defensa rival, un espectacle de desmarcatges que ha portat de bòlit Kompany i Lescott. A l'àrea contrària, Dzeko ha tingut més i més ocasions gràcies a diverses diagonals que l'han deixat en bona posició per xutar, però el seu dia de cara a porteria no ha estat massa bo.

L'empat no servia a ningú, ja que els dos privilegiats en aquest grup de Lliga de Campions eren el Bayern i el Nàpols, i tots dos equips ho han intentat de totes maneres, però en una centrada de Zabaleta al temps afegit, Silva la toca de taló però quan la pilota se n'anava fora, Agüero ha arribat al segon pal per marcar el gol de la victòria local, davant la desesperació dels groguets, que s'han deixat endur en una picabaralla quan l'àrbitre ha xiulat el final. Sense raó, perquè el gol del Kun ha estat legal.

Manchester City FC: Hart; Zabaleta, Kompany, Lescott, Kolarov; Yaya Touré, De Jong (Agüero 61'), Nasri (Milner 79'), Silva; Johnson (Barry 39') y Dzeko

Villareal CF: Diego López; Catalá, Gonzalo, Marchena, Zapata; Bruno, De Guzmán (Guillón 88'), Cani (Mario Gaspar 81'), Borja Valero, Hernán Pérez (Wakaso 79')  y Rossi

Gols: 1-0 Cani (3') 1-1 Marchena (p.p. 43') 2-1 Agüero (92 +2')

Targetes: Amonestats els locals i els visitants Catalá, Gaspar i Rossi

Comparteix i comenta

En portada