El Trabzonspor baixa del núvol i els favorits guanyen a domicili

Marc Fontrodona - 18/10/2011, 23:28

Nova jornada de Champions per posar fi a aquesta primera volta de la fase de grups. El més destacat, la contundent victòria del CSKA sobre la revelació turca del Trabzonsport; i les victòries en camp contrari de l'Inter, el United, l'Ajax i el Benfica. L'únic dels favorits que ha empatat, el Bayern de Munic. La classificació dels grups, a la pàgina web de la UEFA.

El Bayern no vol guanyar

Al difícil estadi de San Paolo, el Bayern i el Nàpols buscaven distanciar-se del City i el Vila-real, que jugaven l'altre partit. Qui ha imposat el seu ritme, però, ha estat l'equip bavarès i al minut 2 ja s'ha avançat. Kroos feia l'un a zero, que semblava el primer d'una golejada. No obstant això, el central Babstuber enviava la pilota al fons de la seva pròpia porteria abans d'arribar al descans i Mario Gómez fallava un penal a la segona part. Els alemanys, condemnats pels seus propis errors. Gols: 0-1 m.2, Kroos; 1-1 m.39, Badstuber (pp).

Doumbia, el pitxitxi de la Champions // Agències

El Trabzonspor torna a tocar terra

Inoperant en atac, l'equip turc ha vist com la seva visita a Rússia només servia per emportar-se un correctiu per part del CSKA. Tot i que el partit ha estat més igualat del que reflecteix el marcador, el resultat serveix per igualar el grup al màxim. Doumbia es col·loca com a pitxitxi de la Champions amb 4 gols. Gols: 1-0 m.29, Doumbia; 2-0 m.77, Aleksandrs Cauna; 3-0 m.87, Doumbia.

L'Inter aprofita per posar-se líder

Els de Claudio Ranieri han sortit a jugar coneixedors que amb una victòria es posaven líders. Per això, amb un Wesley Sneijder intractable, han anat agafant el ritme fins que el Lille ha abaixat la guàrdia i han pogut generar les ocasions de gol. Una d'aquestes, a centrada de Mauro Zárate, l'ha enviat al fons de la xarxa Giampaolo Pazzini, fent l'únic gol del partit. Gol: 0-1, m.21: Pazzini.

Rooney salva el United

Amb la mateixa inoperància que el Trabzonspor, el Manchester ha sortit victoriós de la seva visita a Romania. Per sort per ells, dos gols de penal de Wayne Rooney donen 3 punts als Red Devils davant l'Otelult Galati. Gols: 0-1 m.64, Rooney (p.); 0-2 m.92, Rooney (p.).

El Benfica, camí de vuitens

El domini inicial del Basilea no ha servit per res. Un gol del visitant Bruno César ha trencat un partit que podria haver posat en problemes els portuguesos. A un quart d'hora del final, però, Óscar Cardozo -que havia entrat en aquesta segona meitat- ha sentenciat el partit, manté invicte el Benfica i encarrila el pas a vuitens. Gols: 0-1 m.20, Bruno César; 0-2 m.75, Óscar Cardozo.

L'Ajax vol ser segon

Allà on el Madrid (que avui ha guanyat 4 a 0 al Lió) li va costar molt guanyar. En un camp a rebossar de croats incansables. Allà, ha guanyat l'Ajax, que s'apropa una mica més a la segona posició del grup dels de Mourinho. Ho ha fet a la segona part, després que la igualtat precedís la primera. I ha sentenciat en el temps afegit la jove promesa Eriksen. Gols: 0-1 m.49, Boerrigter; 0-2 m.91, Eriksen.

Comparteix i comenta

En portada