Henk Norel veu la llum al final del túnel

Guifré Jordan - 18/10/2011, 00:05

Henk Norel ha tornat avui als entrenaments amb el FIATC Joventut després de la greu lesió que va patir a principis d'any. El club ha anunciat que s'incorporarà a la dinàmica de manera progressiva a l'equip dirigit per Salva Maldonado. L'holandès s'exercitarà amb treball específic per recuperar la forma perduda. De moment és una incògnita quan podrà tornar a jugar un partit oficial.

Henk Norel, de 24 anys, fa sis temporades que va debutar amb el primer equip de la Penya

Norel va disputar el seu últim enfrontament a el fatídic 9 de gener passat a Vitòria contra el Caja Laboral, on ell sol es va lesionar. En una acció d'atac, va intentar fer un gir per capturar una pilota i es va desplomar. El diagnòstic va ser contundent: trencament del lligament cruat anterior del genoll esquerre. Després d'uns dies d'inactivitat total per baixar la inflamació, va ser operat el 10 de febrer pel metge Ramon Cugat.

Només quinze dies després de la lesió de Henk, el jugador franquícia de la Penya la temporada passada, Carl English, es va trencar un lligament del canell dret, que el va inhabilitar durant la resta de la temporada. Les dues baixes van ser l'inici d'una segona part de la temporada per oblidar dels badalonins.

El nou projecte del conjunt presidit per Jordi Villacampa preveu que Norel ha de ser un jugador crucial en el joc interior verd-i-negre, és a dir que mentre no jugui, a la Penya li faltarà una peça clau. L'altre baixa destacada en aquest inici de campanya és la del capità Pere Tomàs, que des de fa un mes pateix una tendinitis.

Comparteix i comenta

En portada