La inauguració de la nova Masia, en directe per Youtube

Marc Fontrodona - 18/10/2011, 14:41

El proper dijous, la nova Masia començarà a funcionar oficialment. De l'acte d'inauguració, destacarà la utilització per part del Barça d'un nou mitjà, la retransmissió en directe pel seu canal oficial de Youtube i la seva web. Si fa uns dies sabíem que traspassaven la gestió de Barça TV a Mediapro -decisió polèmica per vendre "la imatge" del club- ara també se sap que faran ús d'aquesta moderna i econòmica forma de comunicació. 

La façana de la nova Masia // Arxiu

A dos quarts de vuit del 20 d'octubre -data en què es va estrenar la Masia de Can Planes ara fa 32 anys- la nova Masia, anomenada Oriol Tort, celebrarà la seva inauguració amb una retransmissió per Internet a tot el món. El passat 30 de juny, ja es va posar el punt i final a la vida de l'anterior Masia, que tants bons jugadors ha format. El més espectacular i recent, no cal un ampli coneixement per saber-ho, l'argentí Leo Messi.

Ho faran en tres idiomes (català, òbviament; castellà i anglès) i serà el primer club de la Lliga BBVA que farà una retransmissió amb aquestes característiques (directe per Youtube). El canal té més de 110.000 subscriptors. A més, a banda d'aquestes eines, també es podrà seguir per Twitter i Facebook, però això ja fa temps que ho fan i, per aquest motiu, hi tenen més de 25 milions de fans. Per Twitter, es crea el hashtag #masiafcb per parlar-ne abans, durant i després.

Si voleu conèixer com és el nou Centre de Formació Oriol Tort, a la web del Futbol Club Barcelona hi ha una detallada explicació amb vídeo inclòs.

Vídeo previ a la inauguració:

Comparteix i comenta

En portada