Els grans no fallen la nit que el Dortmund té mig peu fora

Sergi Pagès - 19/10/2011, 23:16

Victòries contundents tant del Milan com del Chelsea, que els deixen a un pas dels vuitens de final. Triomf en l’últim sospir de l’Arsenal al camp de l’Olympique de Marsella, en un grup on el Dortmund s’ha quedat gairebé sense opcions després de tornar a perdre. Segueix fent història l’Apoel, que després de tres partits és líder del seu grup.

Torres ha marcat dos gols aquesta nit

El Milan tampoc falla (2-0)

Victòria esperada de l’equip milanista davant del modest Bate Borisov. En la primera part el domini dels d’Allegri no semblava donar fruits fins que, al fil del descans, Ibrahimovic obria el marcador. A la segona part les ocasions continuarien sent pel Milan, que sentenciaria el partit gràcies a un míssil de Boateng des de fora l’àrea que suposaria el segon i definitiu gol.

El Chelsea atropella el Genk (5-0)

Festival de gols i ocasions a Stamford Bridge la nit que Oriol Romeu ha debutat com a titular en la Lliga de Campions. El Chelsea ha obert ràpid la llauna i als 12 minuts ja guanyava amb gols de Meireles i Fernando Torres. El davanter espanyol ha tornat a marcar més tard amb un bon cop de cap. Ivanovic s’ha encarregat de marcar el quart abans del descans i Kalou ha tancat la golejada. El Chelsea és líder del grup.

Mandanda no pot aturar-ho tot (0-1)

Igualtat màxima sobre la gespa del Vélodrome que s’ha decidit en l’últim instant (minut 92) amb un gol de Ramsey que converteix l’Arsenal en líder del grup. El partit ha estat un continu anar i venir en totes dues porteries, on la mala sort dels davanters i el bon paper dels porters ha evitat més gols. El Marsella és segon del grup per darrera dels londinencs.

El Dortmund té peu i mig fora de la Champions

El Dortmund es crema a l’infern d’Atenes (3-1)

Si el Borussia arribava amb poques opcions, marxa del Pireu tocat i enfonsat. Un sol punt en tres jornades i sumant una nova derrota. L’Olympiacos de Valverde s’ha avançat ràpidament amb un remat de cap de Holebas als 7 minuts. Els alemanys han empatat per mitjà de Lewandowski, però al fil del descans Djebbour marcava de nou pels locals. A deu minuts pel final, Modesto ha sentenciat el partit marcant el tercer per l’Olympiacos.

L’Oporto tampoc pot amb un Apoel líder (1-1)

El somni continua pel modestíssim Apoel de Nicòsia, que continua liderant el seu grup per davant d’equips com el Shakthar o l’Oporto. Els portuguesos han estat avui incapaços de doblegar-los, tot i avançar-se amb un gol de falta aconseguit per Hulk. Ailton empatava poc després. Tot i disposar d’ocasions, l’Apoel ha resistit les escomeses dels portuguesos i segueixen líders.

Shakthar i Zènit s’anul·len mútuament (2-2)

Partit vibrant entre dos equips que han demostrat la gran igualtat que predomina en el grup G. El Shakthar s’ha avançat al quart d’hora per mitjà del brasiler William, però a la mitja hora ha empatat el Zènit gràcies a un gol de Shirokov. Al fil del descans, Luiz Adriano ha tornat a avançar els ucraïnesos, però en la segona meitat ha arribat una nova i definitiva igualada dels russos, ara obra de Fayzulin.

Comparteix i comenta

En portada