El València queda tocat en tres minuts (2-1)

Albert Bermúdez - 19/10/2011, 22:37

El Leverkusen ha remuntat un partit igualat en què el València s'ha avançat però s'ha deixat remuntar a la represa davant un Bayer que ha marcat dos gols llampec. El València és amb dos punts i es complica la classificació.

Així celebrava el seu gol Jonás // Agències

Primera part igualada entre dos equips igualats. El València ha sortit amb moltes ganes de canviar el curs de la història i trencar amb els dos primers empats que resultaven insuficients fins al moment. Entre ocasions a totes dues porteries, Jonás ha avançat els txé, tot i que per sort, també podria haver marcat el Leverkusen, que també ha tingut moltes ocasions de perill que ha salvat un immens Diego Alves. El porter brasiler ha estat un incordi pels xuts de Kiessling, que veia frustrades les seves oportunitats: una gran volea, un xut creuat des de la frontal i una rematada des de pocs metres.

La segona part no portava tan bones notícies per als de València. Més aviat, horribles. I és que a pocs minuts de començar, ja que Schürrle ha aprofitat una bona centrada des de la banda dreta per marcar de primeres el primer dels dos gols que el Leverkusen marcaria en només tres minuts, ja que immediatament, Sam ha culminat un contraatac de tiralínies amb un xut imparable per l'escaire. Ocasions per empatar les ha tingut el València, però ni un penal que hauria d'haver estat xiulat a l'àrea dels alemanys, ni una ocasió cantada però fallada de Soldado ni una altra que ha tingut Canales des de lluny han estat suficients per aconseguir-lo.

Leverkusen: Leno, Castro, Reinartz, Toprak, Kadlec, Rolfes, Bender, Sam (Schwaab 90'), Ballack, Schürrle y Kiessling.

València CF: D. Alves, Miguel, Rami, Ruiz, Jordi Alba (Feghouli 65'), Albelda (Aduriz 81'), Banega, Pablo (Canales 65'), Jonas, Mathieu y Soldado

Gols: 0-1 Jonás (24') 1-1 Schürrle (52'); 2-1 Sam (55')

Targetes: Amonestats els locals Rolfes, Kiessling, Schürrle i els visitants Banega, Albelda, Miguel

Comparteix i comenta

En portada