El Llevant encara no vol despertar (vídeo)

Albert Morillas - 20/10/2011, 21:42

La història de ventafocs del Llevant és digna de menció i reconeixement. Però encara que molts prediuen que en algun moment cauran, ells es resisteixen a deixar de somiar. L'equip, a través de la seva pàgina web, ha llençat un emotiu spot publicitari per recordar als seus aficionats que mai abaixaran els braços, i que poden dir, ben orgullosos, que son del Llevant UD.

El Llevant està fent història // Arxiu

El Llevant és, ara mateix, el segon classificat de la Lliga BBVA. Qualsevol podria pensar que el millor que poden fer és gaudir del moment, i aprofitar la ratxa per sumar el màxim de punts que puguin.

Doncs bé, els jugadors estan disposats a gaudir-ho... però el màxim de temps possible. L'últim spot publicitari de l'equip valencià invita als seus aficionats a seguir somiant de cara al derbi davant el Vila-Real. Al vídeo es mostren diverses portades de diaris esportius descrivint el miracle dels blau-granes, finalitzat per una frase del recentment desaparegut Steve Jobs: "visquin els seus somnis i comparteixin les seves passions".

Val la pena fer-li una ullada per entendre el sentiment de l'equip "pobre" de València:

YouTube Preview Image

 

 

Comparteix i comenta

En portada