La nova Masia queda inaugurada

Marc Fontrodona - 20/10/2011, 23:17

Sandro Rosell ha qualificat el dia de la inauguració com a "històric". Projecte arquitectònic espectacular, acte vistós, moltes personalitats i la clau d'aquest Barça triomfador. El nou centre de formació Oriol Tort ho té tot per rebre aquest adjectiu. 

L'espectacular pantalla, en acció // Agències

Retransmès per tot el món a través de Youtube, el Cor de Mitjans de l'Orfeó Català ha començat l'acte cantant l'himne del club. A partir d'aquí, conduit pel periodista Bernat Soler, els parlaments de diverses personalitats com el president del Barça, el de la Generalitat o Guillermo Amor, s'han anat succeint. L'eix central dels seus discursos han estat els valors que ha transmès, transmet i vol transmetre aquest projecte.

A l'acte hi havia jugadors, exjugadors, entrenadors, exentrenadors, expresidents (excepte Joan Laporta), la família Gamper, Tort, Pedraza... I tota la plantilla del primer equip amb Guardiola al capdavant.

Després, aprofitant la façana/pantalla gegant d'aquesta nova Masia, s'han fet projeccions de l'antiga, que va tancar a l'estiu després de 32 anys -avui es compleixen- de funcionament. També hi han participat castellers, l'actor Lluís Soler, els més joves que hi viuran o d'altres que hi han passat com Andrés Iniesta. A més s'han tirat focs artificials. Una inauguració en tota regla pel què ha de ser la pedra angular d'un club que, si ara triomfa, és gràcies als fruits d'aquest arbre anomenat Masia.

Si us heu quedat amb ganes de veure la inauguració, aquí teniu el programa sencer de Barça TV

YouTube Preview Image

Si només en voleu veure els millors moments, podeu fer-ho aquí:

YouTube Preview Image

Comparteix i comenta

En portada