Troicki acaba amb les esperances de Riba

Guifré Jordan - 20/10/2011, 03:14

Pere Riba ha vist com el vigent campió del torneig que es disputa aquesta setmana a Moscou, Victor Troicki, li ha tallat les ales i l'ha deixat fora de combat. El serbi l'ha batut en un doble 6-4 en un enfrontament on s'ha mostrat inflexible en el servei. Per la seva banda, el català no ha aprofitat les poques boles de trencament de què ha disposat. Els tornejos ATP d'aquesta setmana, a Moscou i a Estocolm queden ara orfes de tennistes catalans.

Riba no ha tingut sort amb el quadre ja que s'ha topat massa aviat amb un dels homes forts del torneig

El partit s'ha decidit a l'hora de posar la pilota en joc. Mentre que el barceloní només ha col·locat tot just un 53% de primers serveis, el de Belgrad ha transformat en punts prop del 90% dels primers, cosa que ha estat trascendental. Victor Troicki ha necessitat només un trencament de servei per cada parcial per noquejar el número 78 del món i classificar-se pels quarts de final en una hora i 23 minuts. Ha controlat en tot moment del partit i ha sabut gestionar a la perfecció les dues oportunitats de break que ha tingut Riba en un segon set on ha anat a per totes.

La jornada deixa un dels pretendents a les tres places que encara queden per adjudicar del Màsters de Londres a la corda fluixa. Juan Martín del Potro s'ha quedat gairebé sense opcions després de la derrota gens esperada contra l'ex-número 4 del món James Blake al torneig d'Estocolm. El nord-americà fa anys va desaparèixer de les places de prestigi del rànquing però avui ha recuperat sensacions i també per un doble 6-4 passa ronda.

En noies, que també disputen torneig a la capital de Rússia, la primera cap de sèrie Vera Zvonareva ha arrasat en el seu partit, mentre que la segona i quarta caps de sèrie, Schiavone i Agniezska Radwanska han quedat fora. La italiana ha perdut amb Kaia Kanepi al tie-break del tercer, mentre que la polonesa no ha pogut amb Safarova en un partit que també s'ha decidit al set decisiu.

Comparteix i comenta

En portada