Cesc rep l'alta mèdica i estarà disponible contra el Sevilla

Marc Fontrodona - 21/10/2011, 12:23

El migcampista d'Arenys ha rebut aquest matí l'alta mèdica per part dels metges del club i ja podria jugar dissabte. Cal recordar que els catalans rebran el Sevilla al Camp Nou en un partit dels complicats (Dissabte, 22:00h.)

Cesc, casat amb el gol abans de la lesió // Arxiu

Han passat exactament tres setmanes des que el dia 1, Cesc Fàbregas va tenir un trencament fibril·lar al terç distal del bíceps femoral -el famós múscul que està portant de corcoll als metges del Barça- de la cama dreta en l'últim entrenament abans de viatjar a Gijón. Una llàstima perquè l'ex de l'Arsenal portava marcant les 4 primeres jornades i la connexió amb Messi enamorava tothom.

En el moment de la lesió, Cesc compartia infermeria amb Iniesta, Alexis i Afellay. Avui, ja només hi queden Alexis (que entrena al marge però encara la fase final de la seva recuperació) i Afellay, lesionat de gravetat als lligaments i que es perdrà el què queda de temporada. Això sí, s'hi ha incorporat Piqué amb una lesió al mateix múscul que Cesc i que, com Alexis, entrena al marge però, si tot va bé, tampoc li queda gaire per reaparèixer.

Vídeo dels millors moments de Cesc des que ha tornat al Futbol Club Barcelona:

YouTube Preview Image

Comparteix i comenta

En portada