Duel de líders

Xavier Mars - 21/10/2011, 22:24

El partit pel lideratge de la Premier es presenta com un dels més interessants d'aquesta temporada. El teatre del somnis es prepara per la representació del any.

El derbi de Manchester essegura espectacle / agències

Si la jornada passada de la Premier ens oferia el clàssic anglès, aquesta setmana podrem veure el derbi de Manchester amb el liderat en joc. United i City es veuen les cares aquesta setmana a Old Traford amb només dos punts de diferència entre ells i la primera posició de la Premier League en joc.

La setmana passada el United va treure un empat in extremis davant el Liverpool en un partit on va ser inferior al conjunt Red i que el deixava fora del lideratge de la lliga. El City, per contra, va guanya estrepitosament davant de l'Aston Vila amb una golejada per 4-1 que mostrava la gran plantilla de la qual disposa Mancini. L'entrenador va plantejar el partit sense Dzeko, Silva, Nasry i Kun, màxim golejador de la Premier.

Així doncs aquest diumenge presenciarem un dels xocs més esperats de la Premier, el màxim campió de la competició contra el multimilionari aspirant d'aquesta competició. Una cita obligada que reunirà alguns dels millors jugadors de la competició: Rooney, Kun, Chicharito, Dzeko, Nani, Silva, Nasri, De Gea... L'espectacle està assegurat.

Comparteix i comenta

En portada