El Barça colpeja primer

Pau López - 21/10/2011, 22:49

El FC Barcelona s’ha endut avui el primer títol de la temporada en una clara victòria sobre el Tecnol Reus Deportiu.

El Barça celebra el primer gol // SERGI SABATÉ

L’Ateneu de Sant Sadurní ha estat testimoni del primer cop d’autoritat d’aquest Barça de Gaby Cairo. Tot i que el Reus ha sortit inclinant la pista en direcció a Egurrola, i amb un Caldú molt incissiu, els blaugrana s’han avançat al minut 12 amb un penal transformat per Reinaldo García. A partir d’aquí el degoteig de gols ha estat imparable. Els rutilants fitxatges nous, Pablo Álvarez i Marc Gual (a banda de Reinaldo novament) han sentenciat el conjunt del Baix Camp, que ha marxat al vestuari amb un càstig excessiu.

Borregan, amb la copa / SERGI SABATÉ

Borregan, amb la copa / SERGI SABATÉ

Malgrat que els homes d’Alejandro Domínguez han tornat de la represa amb ganes de canviar el signe del partit, s’han trobat amb un incommensurable Egurrola que ho ha evitat. Als de la ciutat comtal els ha calgut gestionar el seu avantatge, que només s’ha vist amenaçat tímidament per un gol de Marín. El Barça no s'ha immutat i ha continuatjugant amb tranquil·litat fins que ha caigut la maneta, de nou obra d'Álvarez.

Fitxa tècnica

Reus Deportiu: Trabal: Casanovas, Caldú, Molet i Adroher - cinc inicial - Marín i Jordi Ferrer

FC Barcelona: Egurrola: Borregan, Torra, Ordeig i Panadero - cinc inicial - Gual, Reinaldo García, Pablo Álvarez i Barroso

Gols: 0-1 Reinaldo García (12'), 0-2 Pablo Álvarez (15'), 0-3 Gual (15'), 0-4 Reinaldo García (18'), 1-4 Marín (5'), 1-5 Pablo Álvarez (20')

Comparteix i comenta

En portada