El Barça juvenil cau a Marsella a les NextGen Series (4-2)

Marcel Sanromà - 21/10/2011, 00:19

El Barça juvenil ha perdut el seu primer partit a les NextGen Series, la Champions de la categoria. L'Olympique de Marsella ha superat els blaugranes per 4-2 després de remuntar els dos gols inicials dels d'Òscar Garcia.

El Barça ha perdut a Marsella // Nextgenseries.com

Arribava el Barça al xoc de la quarta jornada disputat a França amb un ple de victòries meritori, però la ratxa no ha pogut continuar. La derrota, però, ha estat dolorosa, ja que els juvenils blaugranes dominaven per 0-2 després de només 22 minuts, gràcies a un gol inicial d'Ernesto i un altre de penal de Dongou tres minuts després.

Però el Marsella s'ha posat les piles i ha aconseguit retallar distàncies abans d'arribar al descans, just al minut 44, amb gol de Baptiste. Així s'arribava a l'equador del partit, però només tornar a començar, un altre penal, aquest cop en el bàndol contrari i transformat per Diop, deixava el partit igualat a dos.

El marcador es mantenia igualat, però deu minuts després Santiago corroborava la gran remuntada amb el 3-2, i quan els d'Òscar Garcia s'esforçaven a buscar l'empat, amb l'entrada de Sáinz i Moussima, Abdullah ha tancat el marcador amb el 4-2 definitiu. Dongou ha acabat expulsat.

Fitxa del partit:

Olympique de Marsella: Fabri, Abergel, Andonian, Baptiste (Bangoura, '46), Azouni, Sommier, Abdullah, Diop (Ammari, '60), Enukidze (Gadi, '55), Santiago i Jobello. Entrenador: Henri Stambouli.

FC Barcelona: Miguel Bañuz, Vavaldi Bakoyock, Olivan, Bagnack, Ayala, Patric (Moussima, '85), Ernesto, Quintilla (Sáinz, '65), Dongou, Gustavo i Herrera. Entrenador: Òscar Garcia.

Gols: 0-1 (19'), Ernesto. 0-2 (22'), Dongou de penal. 1-2 ('44), Baptiste. 2-2 ('50), Diop de penal. 3-2 ('60), Santiago. 4-2 ('88), Abdullah.

Targetes: grogues per Bakoyock, Patric i Quintilla; vermella per a Dongou.

Comparteix i comenta

En portada