La Supercopa dóna el tret de sortida

Pau López - 21/10/2011, 19:01

Reus Deportiu i FC Barcelona s’enfronten aquesta nit a les 21:00 (per Esport 3 i Teledeporte) en el primer partit oficial de la temporada 2011-2012.

Primer clàssic de la temporada // RFEP

Després d’una llarga pretemporada, en què el mundial de San Juan va ser el protagonista, els vigents campions de copa i de lliga ens regalen el primer clàssic del curs amb l’al·licient del d’aconseguir el primer títol en joc. Els dos equips es troben a Sant Sadurní, seu del certamen, al cap d’escasses setmanes d’haver incorporat els jugadors internacionals.

Aquesta és una supercopa atípica perquè en els darrers tretze anys el conjunt blaugrana havia acudit a la cita ostentant la medalla de campió de l’Ok Lliga.  El Reus, per la seva banda, fa tres estius que no hi participa en cap, però encara cal mirar més enrere per albirar l’última vegada que va aixecar el trofeu de la regularitat, 38 anys.

Dissabte torna l’Ok Lliga

Calafell i Vic encetaran  la competició regular demà mateix a les 19:30. L’encontre serà especialment emotiu pels del Baix Penedès, que torna a la màxima competició després de mols anys d’absència. També es jugaran dissabte els parits Moritz Vendrell – Sather Blanes, HC Liceo – CP Vilanova i SHUM Maçanet – Enrile PAS Alcoy.

Comparteix i comenta

En portada