Un camió per "recollir la brossa que ha deixat Tévez"

Marc Fontrodona - 21/10/2011, 15:25

El derbi de Manchester es presenta com un dels més igualats de la història. A més, però, també tindrà un altre tret diferencial, un nexe d'unió. El desencant amb Carlos Tévez. Per això, la companyia d'apostes "Betfair" ha tingut aquesta curiosa iniciativa.

El camió que recull les samarretes // Agències

Carlos Tévez va arribar al Manchester United per ser un dels líders del sempre ambiciós projecte guanyador dels Red Devils. Al cap d'un temps, però, els petrodòlars que li van oferir del City li van fer més el pes i va abandonar el principal equip de la ciutat per anar a parar al rival. Per això, els milers d'aficionats del United no el volen veure ni en pintura.

A l'Etihad Stadium (aleshores City of Manchester) hi va aterrar per ser-ne l'estrella i molt ben pagat. Ben poc trigaria en guanyar-se el cor dels aficionats "citizens" per acabar, a la llarga, trencant aquesta admiració. A base d'una mala relació amb Mancini, en el partit contra el Bayern va esclatar el tema: Tévez es negava a jugar per intentar remuntar el resultat advers quan encara faltava mitja hora. Així és com els del City, ara, tampoc el suporten.

Diumenge (14:30h. per GolT), es disputarà el partit de la jornada a la Premier. El derbi de Manchester. I aprofitant les circumstàncies, Betfair posarà un camió de les escombraries per "recollir la brossa que ha anat deixant Tévez a Manchester". Es refereix, és clar, a les samarretes d'aquells que un dia hi van confiar. Totes aquelles samarretes que s'obtinguin, es repartiran entre diverses obres benèfiques a l'argentina natal de Tévez.

El vídeo de la campanya:

Comparteix i comenta

En portada