Báez completa el joc interior de la Penya

Álvaro López - 22/10/2011, 13:20

Eulis Báez, més força sota els cèrcols per al Joventut

L'aler-pivot dominicà Eulis Báez s'incorporarà la pròxima setmana a l'equip dirigit per Salva Maldonado. Báez fitxa per dos anys amb el FIATC Joventut de Badalona

 

L'equip verd-i-negre ja té la peça que hi faltava a l'equip. Es tracta del dominicà Eulis Báez (2.01, 29 anys), qui les darreres dues temporades va jugar al Blancos de Rueda Valladolid, amb unes mitjanes de 8 punts i 5 rebots, amb 10 de valoració.

La Penya ja portava mesos darrere d'aquest jugador, però la seva incorporació s'ha allargat a causa de la tardança de la publicació del nou marc de contractació, amb la qual cosa, els seus drets a la Lliga Endesa pertanyien al Valladolid, encara que li degués quasi mig any de sou. La resolució dels casos d'Hervé Toure i Dalibor bagaric va ser essencial per a la sortida de Báez. L'agència de jugadors U1st va demanar que el club val·lisoletà renunciés als drets del jugador.

D'aquesta manera, Eulis Báez és nou jugador verd-i-negre, tot i les altres ofertes d'equips com Fuenlabrada o Lagun Aro GBC. Ara el dubte és saber com queda el joc interior de la Penya, amb molts jugadors que ocupen la posició de 4 (Trias, Todorovic, Williams i Llovet) i un sol pivot pur (Pape Sow) a qui se li acaba el contracte, a l'espera de la total recuperació d'Henk Norel.

Comparteix i comenta

En portada