Barça - Inter, espectacle que acaba en empat (1-1)

Jaime Mora - 22/10/2011, 15:13

El FC Barcelona Alusport ha empatatnovament, aquesta vegada a ú al pavelló del Inter Movistar. Els dos conjunts han ofert un gran espectacle. Ha estat just l’empat perquè els dos equips han gaudit de grans ocasions per endur-se el partit. Amb l’empat els blaugranes segueixen líders, empatats a punts amb ElPozo Murcia.

Batería ha estat un maldecap per la defensa blaurgana // LNFS

El pavelló madrileny ple a rebentar, un mosaic a les grades i dues de les millors plantilles del món del futbol sala. D’aquesta manera, el partit ha començat amb els ambdós equips tantejant al contrari cercant tenir el control de la pilota. Poc a poc el Inter Movistar ha anat imposant la seva qualitat amb l’avantatge de jugar davant la seva afició. Tot i això, el Barça ho ha seguint intentant, una de les grans ocasions ha estat un toc amb l’esperó que quasi sorprèn al porter madrileny. El Inter ha fet molt de mal als catalans fent una pressió a tota la pista. Aquesta pressió ha provocat el primer gol del partit. Javi Rodríguez no ha aconseguit treure la pilota sota la pressió de Rafael, que l’hi ha pres l’esfèric i ha batut a Cristian per avançar als locals. En els darrers instants de la primera part, Marc Carmona s’ha vist obligat a demanar un temps mort per aturar el gran moment del Inter Movistar. A la primera part, no ha hagut més gols.

 A la segona part els blaugranes han sortit decidits a donar la volta al marcador. El Barça ha millorat la seva versió de la primera part i poc a poc ha començat a crear perill en la porteria madrilenya. En el minut 24 en un desajust defensiu del Inter Movistar ho ha aprofitat Jordi Torras per empatar el partit. El partit ha embogit i ambdós equips han gaudit de grans ocasions però les bones defenses i les grans aturades dels dos porters han evitat que es veiessin més gols al partit. Els darrers minuts han estat de molta tensió. Els dos entrenadors han decidit sortir amb porter jugador cercant guanyar el partit. Però cap dels dos equips han aconseguit imposar-se al marcador.

 Amb aquest empat els blaugranes segueixen al capdavant de la classificació però empatats a punts amb ElPozo. Gran partit el viscut al pavelló madrileny, on s’ha notat molt les baixes de Saad, Lin i Igor per part dels blaugranes. Encara que no eren els únics que no han pogut jugar, Matías, un del millors jugadors del món no ha jugat per lesió amb el Inter.

 Fitxa del partit

 Inter Movistar: Juanjo, Schumacher, Ortiz, Álvaro i Betao; Rafael, Pola, Batería, Hugo i Matamoros.

 FC Barcelona Alusport: Cristian, Ari, Gabriel, Javi Rodríguez i Fernandao; Torras, Sergio Lozano, Marc Tolrà i Wilde.

 Gols: Rafael 1-0 (15’), Torras 1-1 (24’).

 Tarjetes: Els àrbitres Peña Díaz i Peña Gómez han amonestat al local Pola, i als visitants Javi Rodríguez i Wilde.

Comparteix i comenta

En portada