El Barça B es refà amb una golejada (1-4)

Pep Tormos - 22/10/2011, 20:16

El filial blaugrana aconsegueix una important victòia a Alcoi i aquest cop el resultat sí que fa justícia pels d'Eusebio Sacristán. Jonathan Dos Santos de penal, Tello, Carmona i Rafinha han estat els golejadors.

El Barça B s'ha retrobat amb la victòria aquesta tarda al Camp de l'Alcoià i d'aquesta manera es posa fi a la mala ratxa de resultats del conjunt d'Eusebio Sacristán.

El filial blaugrana ha començat el partit oferint el futbol de toc i combinació habitual, però ja al minut 10 se li han posat les coses en contra als blaugranes. Choco Lozano, en la primera ocasió de l'equip local, ha avançat els alacantins després d'una rematada amb la cama dreta que s'ha colat per l'escaire.

Per un moment ha semblat que els fantasmes tornaven a aparèixer i que el bon joc i les oportunitats del Barça quedaven sense premi, amb uns instants d'inseguretat per part del filial. Tello, en dues ocasions, ha posat a prova el porter de l'Alcoià Maestro i la defensa de l'Alcoià, que ha salvat in extremis el gol.

Rafinha ha estat autor d'un dels gols.

El Barça B, vestint de negre avui, no ha acabat de materialitzar les ocasions fins que a les acabalels de la primera part l'àrbitre ha xiulat un penal clar sobre Tello, l'home més perillós avui. Jonathan Dos Santos ha enganyat molt bé el porter alacantí i ha celebrat el gol ensenyant l'escut del Barça de forma provocativa als aficionats de l'Alcoià, el que li ha costat la targeta groga.

A la represa el Barça s'ha trobat més còmode i Carmona, amb molta elegància, ha capgirat el marcador en xutar una falta des de la frontal de l'àrea. A partir d'aquí el Barça B ha controlat el domini de la pilota fins al final, amb alguna ocasió per ampliar l'electrònic. Pablo Esteban ha perdut els papers i ha acabat expulsat amb vermella directa per insultar l'àrbitre  assistent quan el conjunt alacantí estava intentant refer-se.

No ha estat fins al tems afegit -minuts en què estava acostumat a rebre gols últimament el filial- quan dos gols han fet embogir el conjunt d'Eusebio. Primer Rafinha i després Tello, rematant una centrada de Montoya, ha establert el definitiu un a quatre que fa sortir del pou de la classificació el filial blaugrana.

Comparteix i comenta

En portada