El Girona s'enfonsa a la classificació (0-2)

Eduard Gangoso - 22/10/2011, 21:09

El Girona torna a caure, aquest cop a Montilivi, després d’un partit on els cartaginesos s’han imposat per 0 a 2. Els locals han fet el seu pitjor partit de tota la temporada i amb aquest resultat els catalans es situen a la part baixa de la classificació.

 

Coro intentava superar al seu rival en una jugada aïllada // Agències

Després d’una setmana molt moguda a nivell institucional amb l’enèsim capítol  de la relació entre el director esportiu, Xavi Julià i els responsables del club, la lliga tornava a Montilivi on el Girona arribava amb la necessitat de sumar punts i començar la remuntada en la classificació davant el cuer de la Liga Adelante, el Cartagena.Amb tot, el partit ha començat amb molta por per part dels dos equips i no han arribat les primeres ocasions fins la mitja hora de partit. A partir d’aquest moment, el partit s’ha començat a animar i el Cartagena ha tingut les primeres ocasions clares del partit. Fins aquest instant, el Girona pràcticament no inquietava la porteria visitant. El Cartagena ha estirat les seves línies més amunt i ha començat a creure’s les seves opcions. Així doncs, una vaselina de Toni Moral s’ha escapat per damunt del travesser i ha estat a punt d’avançar als visitants. Amb empat a 0 s’ha arribat al marcador amb la sensació que el Girona havia de millorar i molt per aconseguir puntuar.

A la represa, el partit ha seguit amb la mateixa tònica i Collante ha estat a punt de tornar a avançar els cartaginesos a l’inici de la segona meitat. L’equip de Javi López, tenia la sensació que estava perdonant i molt. El Girona seguia grogui al terreny de joc i el Cartagena seguia intentant-ho. Així doncs, al minut 50’ de partit Chus Herrero ha aprofitat un error de Santamaría per avançar-se al marcador. “Rodri”, que avui ha exercit de primer entrenador per culpa de la sanció que va rebre Raúl Agné a Vila-real, ha donat entrada al davanter Guipuscoà Gaizka Saizar que ha substituït a l’ex blaugrana Benja. A partir d’aquest moment, el Girona ha començat a animar-se i buscar ocasions per tal d’empatar, com a mínim, el partit. Els blanc i vermells començaven a tenir el domini de la pilota, tot i no disposar d’ocasions clares. Davant la relaxació dels jugadors visitants, el Girona ha començat a creure’s les seves opcions i tenir bones oportunitat. Saizar que havia entrat pocs minuts abans, ha tingut l’ocasió més clara de tot el partit pels locals, però el defensa del Cartagena Kijera, ha salvat sota pals el que podia haver estat l’empat i la possible remuntada. Però quan més ho intentava el Girona, una relliscada de Tébar l’ha aprofitat Collantes per fer el segon gol i definitu del partit. El Girona ja no ha tingut capacitat de reacció i ha sumat una derrota més.

Amb aquest resultat, el Girona es situa a la zona de descens amb 7 punts i els nervis s’instauren a Montilivi. Pel que fa al Cartagena ha aconseguit la seva primera victòria a la lliga i ja no és cuer de la lliga gràcies a la derrota del Nàstic de tarragona a Casa contra el líder l’Hercules.

Fitxa del partit
- Girona:  Santamaría, Jose, Richy, Migue, Juanlu, Tebar, Dorca (Garmendia), Moha, Jandro (Dani Nieto), Coro i Benja (Saizar).

- Cartagena: Reina, Txiki, Chus Herrero, Abraham Paz, Kijera, Mariano Sanchez, Dimas (Cleber), Collantes, Toni Moral, Lafuente (Riau) i Alvaro Anton (Ivan Bolado).

- Gols: Chus Herrero (50') i Collantes (68')

- Àrbitre: Mariscal Sanchez (Col·legiat andalús). Ha mostrat targeta groga a Mariano Sanchez, Dimas i Cleber, del Cartagena.

- Incidències: 6.974 espectadors.

 

Comparteix i comenta

En portada